به گزارش پارس نیوز،  مسعود سریع القلم ، گفت: مجموعه فروشگاه‌های زنجیره‌ای شهروند در سالی که به نام حمایت از کالاهای ایرانی نامگذاری شده است مهمترین اقدام خود را در حمایت از تولید کنندگان داخلی و حمایت از کالاهای ایرانی قرار دادند. بر همین اساس از تعداد ۵۰ هزار کالایی که در شهروند عرضه می‌شود ۲۰۰۰ قلم کالا ظرف شش ماهه اخیر خارجی بودند که با ۲۰۰۰ قلم کالای ایرانی جایگزین شدند.

وی افزود: از دی ماه سال گذشته تا خرداد ماه سال جاری شاهد افزایش ۱۱۹ درصدی مشتریان مجموعه فروشگاه‌های زنجیره‌ای شهروند بوده‌ایم. بر اساس آمارها و تحلیل‌های انجام شده، اقبال شهروندان از فروشگاه‌های شهروند افزایش پیدا کرده است.

وی در خصوص انجام تبلیغات در سطح شهر گفت: روش‌های مختلفی برای تبلیغات وجود دارد اما به عنوان مدیریت این مجموعه ، تعیین خودرو به عنوان جایزه در جهت ترغیب شهروندان برای افزایش فروش را نمی‌پذیرم. به این منظور برنامه‌ای سه ساله تقدیم شورا و شهرداری شده است تا بتوانیم پس از ۲۴ ساعت فعالیت فروشگاه‌های شهروند با انجام اقداماتی همچون نوسازی و بازسازی شعبات این فروشگاه این مجموعه را به نقطه روز برسانیم. در حقیقت نخستین اقدام مدیریتی ما، نوسازی و بازسازی شعبات شهروند بوده است.

وی تاکید کرد: ما فروش مسئولانه در شهروند را در دستور کار قرار داده‌ایم و معتقدیم در قبال قیمت، کیفیت و استاندارد کالاها باید پاسخگوی مشتریان خود باشیم. همچنین برنامه جامعی برای تبلیغات شرکت شهروند تدوین شده که در شش ماهه دوم سال جاری اجرایی خواهد شد.

سریع القلم در خصوص فروش اینترنتی شرکت شهروند نیز گفت: اقدامات گسترده‌ای از گذشته برای افزایش فروش اینترنتی در مجموعه شهروند آغاز شده و امروز حجم سفارشات مجازی بسیار بالاست به شکلی که امروز نمی‌توانیم تمامی درخواست‌ها را در حوزه مجازی پاسخگو باشیم.

وی ادامه داد: روزانه بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ سفارش در حوزه مجازی توسط فروشگاه‌های شهروند پشتیبانی می‌شود. همچنین اپلیکیشنی طراحی کرده‌ایم شبیه به آنچه که در اسنپ انجام می‌شود تا در حوزه عرضه کالا به صورت کاملا هوشمند بتوانیم پاسخگوی نیاز شهروندان باشیم. این طرح تا پایان سال به مرحله اجرا گذاشته خواهد شد و امیدواریم در حیطه اجرای آن همزمان بخش اقتصاد شب را نیز با اخذ مجوزهای لازم فعال کنیم.

وی در خصوص واگذاری شهروند به مجموعه بانک شهر، گفت: به هیچ عنوان شهروند فروخته نشده و ۱۰۰ درصد سهام آن متعلق به شهرداری تهران است. در دوره مدیریت سابق شهری یعنی در سال ۱۳۹۵ موضوع فروش شهروند و یا خصوصی کردن آن مطرح شد که یکی از مشتریان علاقمند برای خرید شهروند بانک شهر بود. اقداماتی در این حوزه انجام شد اما در پنجمین دوره شورای اسلامی شهر تهران این موضوع منتفی شد و در دوره تصدی آقای نجفی بر شهرداری تهران این موضوع به طور کامل از دستور کار خارج شد.