آغاز بررسی مدارک و مصاحبه پذیرفته شدگان «آزمون استخدامی»
مدیرکل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش از شروع فرآیند بررسی مدارک و مصاحبه پذیرفته شدگان آزمون استخدامی از ۱۳ مرداد خبر داد.
به گزارش پارس نیوز، یارمحمد حسینبُر در گفتوگو با خبرنگاران درباره زمان شروع مصاحبه پذیرفته شدگان آزمون استخدامی آموزش و پرورش اظهار کرد: دومرحله داریم؛ بررسی مدارک و مصاحبه که این فرآیند از ۱۳ مرداد شروع خواهد شد.
وی افزود: مراحل مصاحبه و گزینش تا شهریور به اتمام میرسد و پذیرفته شدگان نهایی از مهر ماه وارد دانشگاه فرهنگیان شده و دوره یکساله مهارت آموزی را میگذرانند.
کارنامه اولیه داوطلبان شرکت کننده در پنجمین آزمون استخدامی دستگاههای اجرایی از جمله وزارت آموزش و پرورش هفتم مرداد از سوی سازمانسنجش اعلام شد. این آزمون برای ۴۲۷ هزار و ۷۰۱ داوطلب در ۱۳۹ شهرستان و ۲۳۴ حوزه امتحانی در ۱۵ تیرماه جاری برگزار شد و قرار است ۱۸ هزار و ۱۹۸ نفر جذب شوند که ظرفیت استخدامی وزارت آموزش و پرورش در این دوره از آزمون استخدامی ۱۷ هزار و ۳۴۷ نفر است.
در همین راستا سازمان اداری و استخدامی کشور با توجه به اعلام اسامی چند برابر ظرفیت پنجمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاههای اجرایی کشور اطلاعیهای منتشر کرده که در آن آمده است معرفی داوطلب برای انجام مصاحبه استخدامی به منزله قبولی فرد تلقی نمیشود، بلکه در گزینش نهایی با توجه به شغل محل انتخابی و براساس مجموع نمرات فضلی داوطلبان معرفی شده با وزن ۷۰ درصد آزمون کتبی و ۳۰ درصد مصاحبه استخدامی به تعداد یک برابر ظرفیت (به ترتیب نمره فضلی) و سایر شرایط مندرج در دفترچه راهنمای آزمون استخدام مذکور صورت خواهد گرفت.
همچنین معرفی شدگان در این مرحله (چند برابر ظرفیت) موظف هستند به سامانههای استانی اداره کل آموزش و پرورش محل مورد تقاضا جهت اطلاع از زمان و مکان بررسی مدارک و مستندات، مصاحبه استخدامی و... مراجعه کنند و بدیهی است عدم مراجعه معرفیشدگان جهت انجام مراحل مزبور در زمان مقرر به منزله انصراف بوده و داوطلب دراین خصوص حق اعتراض نخواهد داشت.
بر اساس این گزارش، گذراندن دوره یک ساله مهارتآموزی و موفقیت در آزمون جامع دوره مزبور، مطابق ضوابط و مقررات اعلام شده از سوی دانشگاه مجری دوره برای پذیرفتهشدگان نهایی دارای سهمیه (ایثارگران، معلولین) و سایر داوطلبان، الزامی است و محل برگزاری دوره یک ساله مهارتآموزی بعد از قبولی نهایی، توسط دانشگاههای مجری دوره مهارتآموزی اعلام خواهد شد. همچنین بخشی از هزینههای برگزاری دوره یک ساله مهارتآموزی (خدمات آموزشی و رفاهی) برعهده داوطلب خواهد بود و چنانچه پذیرفتهشدگان در طول برگزاری دوره یکساله مهارتآموزی از ادامه روند آن و اشتغال منصرف شوند؛ وزارت آموزش و پرورش به تشخیص خود نسبت به محاسبه و اخذ هزینه آزمون، مصاحبه استخدامی و برگزاری دوره اقدام خواهد کرد.
طبق این اطلاعیه دانشگاه مجری دوره یک ساله مهارتآموزی، مسئولیتی در قبال اسکان و تغذیه مهارتآموزان ندارد و در صورت تقاضای مهارت آموز و وجود امکانات، ارائه خدمات با اخذ هزینه مربوط امکان پذیر خواهد بود.
ارسال نظر