به گزارش پارس ، دکتر رضا دهقانپور در گفت و گو با ایسنا، در مورد اقدامات و تمهیدات این مرکز برای پوشش امدادی زائران با بیان اینکه اورژانس تهران به عنوان نماینده تام الاختیار وزارت بهداشت و درمان در مراسم ارتحال امام خمینی (ره) شناخته شد گفت: اقدامات کمیته بهداشت و درمان به سه بخش بهداشت، درمان و امداد و نجات تقسیم می شود.

وی در مورد اقدامات در نظر گرفته شده در حوزه بهداشت به تشکیل کارگروه کمیته بهداشت با حضور معاونت های بهداشتی دانشگاه ها، مسئولان ستادی وزارت بهداشت درمان در حوزه سلامت، محیط کار، مبارزه با بیماری های واگیر و حضور نماینده های بهداشتی سپاه - ارتش و شهر سالم اشاره کرد و گفت: کارگروه مربوطه در حوزه امداد و نجات متشکل از دانشگاه های تهران، مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی، تأمین اجتماعی، هلال احمر، ارتش، سپاه، شهرسالم، آمبولانس خصوصی و مترواست.

دهقان پور با بیان اینکه در حوزه درمان نیز کارگروهی با حضور دانشگاه های علوم پزشکی تهران، تأمین اجتماعی، ارتش، سپاه و مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی کشور تشکیل شد و تدابیر لازم اندیشیده شد، گفت: جلسات مختلف هماهنگی با قرارگاه شهید فهمیده، پلیس راه، ستادبزرگداشت مراسم ارتحال، سپاه ولی امر، سپاه انصار و ناجا برگزار شد و همکاری های لازم برون سازمانی به نحو شایسته انجام شد.

نظارت بهداشتی بر ایستگاه های صلواتی

وی در مورد برنامه های اورژانس در مراسم ارتحال در حوزه بهداشت، به همراهی مسئولان بهداشت با کاروان ها در طول مسیر حرکت اشاره کرد و گفت: اقدامات مربوط به به سازی محیط در محل های اسکان و محدوده حرم و همچنین نظارت بهداشتی بر موادغذایی، آب، یخ و ایستگاه های صلواتی، پیگیری بیماریابی و موارد مشکوک احتمالی از جمله برنامه های این مرکز در مراسم ارتحال است.

برپایی چهار بیمارستان صحرایی

رییس اورژانس تهران در مورد برنامه های این مرکز در حوزه درمان نیز با بیان اینکه هماهنگی های لازم با بیمارستان ها در طول مسیر کاروان برای پذیرش بیماران انجام شده است گفت: هماهنگی برای آماده باش بیمارستان ها در سطح تهران و استقرار چهار بیمارستان صحرایی در محدوده حرم (توسط ارتش، شهرداری، دانشگاه ایران و بسیج جامعه پزشکی) از دیگر برنامه ها است.

به گفته وی در مراسم ارتحال شاهد استقرار حدود ۲۰ کمپ درمانگاهی در اطراف حرم خواهیم بود.

۳۰۰آمبولانس در مراسم ارتحال

دهقان پور در مورد اقدامات در حوزه امداد و نجات به همراهی آمبولانس ها از مبدأ با کاروان ها در سراسر کشور اشاره کرد و گفت: استقرار حدود ۳۰۰ دستگاه آمبولانس در محدوده حرم که شامل پنج دستگاه اتوبوس آمبولانس و ۱۵ دستگاه موتورلانس و ۲۸۰ دستگاه آمبولانس است، از دیگر اقدامات این مرکز است.

وی در پایان از استقرار سیستم فرماندهی واحد ارتباطات و دیسپچ در محدوده حرم برای پوشش ارتباطی واحدهای مختلف عملیات امدادی- درمانی خبرداد و گفت: چهار بیمارستان صحرایی در محدوده حرم در مراسم برپا می شود.