به گزارش پارس ، نامدار عبداللهیان در گفت وگو با ایسنا، گفت: در سال گذشته یک میلیون و ۱۴۶ هزار و ۳۹۲ نوآموز مورد ارزیابی قرار گرفتند که از این تعداد ۹۸۷ هزار و ۶۹۰ نوآموز به مدارس عادی معرفی شده اند.

وی افزود: با توجه به اهمیتی که نتایج سنجش سلامت جسمانی و نوآموزان بدو ورود به دبستان دارد، هر ساله این طرح در سراسر کشور اجرا می شود تا دانش آموزان دارای مشکلات جسمانی و یا ذهنی و آمادگی تحصیلی مشخص و برای پیگیری ها به مراکز تخصصی ارجاع شوند.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: در سال گذشته بر اساس آمار استخراج شده، ۲۹ هزار و ۵۱۸ نوآموز با مشکل بینایی، ۱۶ هزار و ۵۷۵ نوآموز با مشکل شنوایی شناسایی شده اند. همچنین ۹۴ هزار و ۲۸۶ نوآموز نیز در مرحله اول آزمون سنجش آمادگی تحصیلی نمره لازم را کسب نکردند.

عبداللهیان ادامه داد: بر اساس همین آمار بیش از ۱۸ هزار نوآموز نیز با بیش از یک مشکل شناسایی و به مراکز تخصصی ارجاع داده شده اند.

به گفته وی، نتایج سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان در سال گذشته نشان می دهد ۳۰۴ نوآموز در ارزیابی اولیه در بخش آمادگی تحصیلی و هوش به مرحله تخصصی ارجاع شدند.

معاون وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: سال ۹۱ پوشش روستاهای کشور با پنج درصد افزایش نسبت به سال ۹۰ به ۱۰۹۴ روستا با سنجش ۵۳ هزار و ۱۳۸ نوآموز انجام شد که در مجموع ۵۹۳۲ نفر به مدارس استثنایی و ۵۱۴ نفر به صورت تلفیقی به مدارس عادی معرفی شدند.

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور تاکید کرد: طرح سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان برای مهر ۹۲ نیز از نیمه خرداد آغاز می شود و سنجش تمامی نوآموزان بدو ورود به دبستان الزامی است، چرا که برای ثبت نام در مدارس، داشتن شناسنامه سلامت بر اساس آیین نامه اجباری است.