قرعهکشی گفتوگوهای نمایندگان در «پایش»
نتایج قرعه کشی برای تعیین نحوه و ترتیب گفتوگوی نمایندگان اقتصادی نامزدهای یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری در برنامه «پایش» شبکه یک مشخص شد.
به گزارش پارس به نقل از فارس، در این مراسم که با حضور فرزاد خلفی (نماینده دکتر سعید جلیلی) ، بابک بهادری (نماینده دکتر محمدرضا عارف) ، علی محمدزاده (نماینده دکتر محمدباقر قالیباف) ، سعید خنتان (نماینده دکتر غلامعلی حداد عادل) ، حسین نجار (نماینده دکترغرضی) و حسین فریدون (نماینده دکتر حسن روحانی) و در غیاب نمایندگان دیگر نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری، با اجرای مرتضی حیدری در محل سالن جلسات شبکه یک برگزار شد، شکل حضور نمایندگان کاندیداها در برنامه « پایش» این شبکه از طریق قرعه کشی تعیین شد.
بر این اساس؛ نمایندگان دکتر غرضی و دکتر ولایتی ۱۰ صبح روز شنبه یازدهم خرداد در استودیوی ضبط برنامه « پایش حاضرخواهند شد. این برنامه ساعت ۲۳ یکشنبه دوازدهم خرداد پخش می شود.
ساعت ۱۴ همان روز نیز نمایندگان دکتر جلیلی و دکتر قالیباف در استودیوی شماره ۱۴ سیما حضور یافته و به گفتگو پیرامون دیدگاه های اقتصادی کاندیدای خود می پردازند. این برنامه در برنامه « پایش» دوشنبه سیزدهم خرداد ساعت ۲۳ پخش می شود.
زمان حضور نمایندگان دکتر رضایی و دکتر حداد عادل برای ضبط گفتگوی « پایش» ساعت ۱۰ صبح یکشنبه دوازدهم خرداد و پخش آن ساعت ۲۳ یکشنبه نوزدهم خرداد در این برنامه خواهد بود.
زمان حضور نمایندگان دکتر عارف و دکتر روحانی نیز ساعت ۱۴ روز یکشنبه دوازدهم خرداد تعیین شد که در برنامه « پایش» روز دوشنبه بیستم خرداد پخش می شود.
مرتضی حیدری مجری برنامه « پایش» در ابتدای این مراسم در توضیح نحوه اداره و ضبط برنامه های نمایندگان دیدگاه های اقتصادی نامزدهای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: سازمان صدا و سیما علاوه بر برنامه های رسمی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری، ویژه برنامه هایی با حضور نمایندگان رسمی این نامزدها را نیز طراحی و پیش بینی کرده است که با توجه به حساسیت ویژه فضای انتخابات، رعایت قانون قرعه کشی و تساوی در زمان و موضوع و محورها نیز در همه آنها رعایت شود.
وی افزود: " به همین دلیل ما در برنامه « پایش» شبکه یک سیما، چهار نوبت پخش در روزهای یکشنبه و دوشنبه دوازدهم و سیزدهم و یکشنبه و دوشنبه هفته بعد از آن نوزدهم و بیستم خرداد در نظر گرفتیم که در هر یک از این چهار برنامه، دو تن از نمایندگان ستادهای انتخاباتی نامزدان ریاست جمهوری حضور پیدا کرده و به طرح نقطه نظرات کاندیداها در حوزه اقتصاد و برنامه های اقتصادی دولت احتمالی آینده این نامزدها می پردازند.
حیدری همچنین با اشاره به اینکه به دلیل حساسیت موضوع برنامه « پایش» در این روزها، گفتگوهای اقتصادی نمایندگان از پیش ضبط شده و روی آنتن خواهد رفت، تأکید کرد: به جهت رعایت عدالت و تساوی، محورها و سؤالات در نظر گرفته شده را برای طرح با نمایندگان به ستاد انتخاباتی مربوطه اعلام می کنیم تا شرکت کنندگان در پایش در جریان کامل حال و هوای برنامه قرار گرفته و با آمادگی قبلی در گفتگوها شرکت کنند.
مجری برنامه « پایش» در توضیح بیشتر اضافه کرد: در این برنامه ها، نمایندگان نامزدها به بیان و تشریح برنامه کاندیدای خود می پردازند و به تناسب، امکان ابراز نظر درباره برنامه های نماینده مقابل خود را نیز دارند ولی شکل برنامه، مناظره ای نبوده و در نهایت مقایسه مطالب طرح شده از سوی این ۸ نماینده به عهده بینندگان گذاشته می شود. " پایش" در این ویژه برنامه ها به شیوه مصطلح مناظره برگزار نمی شود، زیرا در صورتیکه قصد ما برگزاری مناظره بود باید ۲۸ برنامه متوالی به این موضوع اختصاص می دادیم.
وی همچنین تأکید کرد: هدف از این ویژه برنامه ها، شفاف تر و دقیق تر و قابل قضاوت تر شدن برنامه های کاندیداها و بیان جزئیات بیشتر آنها با نگاه نقد و بررسی در برنامه هاست. تا قبل از اعلام رسمی اسامی نامزدهای تعیین صلاحیت شده و از مدتها پیش، برنامه" پایش" ویژه برنامه هایی را با فضای کلی انتخابات روی آنتن شبکه یک برد ولی هم اکنون این امکان فراهم شده که با اعلام اسامی کاندیداها، از نمایندگان دیدگاه های اقتصادی این افراد در برنامه دعوت به عمل آورده و به انعکاس نظرات آنها بپردازیم.
حیدری به نظرسنجی برنامه پایش شبکه یک نیز اشاره کرد و گفت: همین که در نظرسنجی مردمی برنامه های قبل، ۷۰ درصد شرکت کنندگان اعلام کردند هنوز نامزد مورد نظرشان را انتخاب نکرده اند و در عین حال بخش قابل توجهی از آنها نیز بر این عقیده بوده اند که اگر در خصوص نامزد شایسته تری در فرصت باقیمانده تا ۲۴ خرداد به قطعیت برسند، رأی خود را تغییر خواهند داد و جالبتر اینکه پس از نظرسنجی پایش، برخی نظرسنجی های صورت گرفته توسط منابع دیگر هم به نتایج مشابه پایش اشاره کردند، نشان می دهد که برنامه های اینچنینی بسیار اثرگذار خواهند بود به شرط اینکه نمایندگان نامزدها در طراز کاندیداهای متبوع خودشان به تشریح برنامه های ایشان بپردازند و از فرصتی که رسانه ملی برای آنها فراهم کرده است، نهایت استفاده را ببرند.
در حاشیه این مراسم، قرعه کشی حضور نمایندگان ویژه نامزدهای یازدهمین دوره انتخابات جمهوری برای حضور در ویژه برنامه های فرهنگی (در شبکه چهار) ، گفتگوی سیاسی در برنامه دیروز، امروز، فردای شبکه سه سیما و گفتگوهای ورزشی در برنامه رخصت همین شبکه، نیز انجام پذیرفت و تاریخ، مکان و ترتیب و چیدمان شرکت این نمایندگان در برنامه های یادشده نیز مشخص و اعلام شد.
ارسال نظر