به گزارش پارس نیوز، انوشیروان محسنی بندپی رئیس سازمان بهزیستی کشور امروز(پنجشنبه ۱۴ تیرماه) در بازدید از مرکز درمان اعتیاد معتادان متجاهر خلق‌آباد، اظهار کرد: حلقه‌های مبارزه علمی، تخصصی و ارائه راهکار‌ها از هم گسسته بود و به صورت به‌هم‌پیوسته، فرآیندمحور و پایدار نبود. امروز در برنامه ششم شاهد هستیم که این ارتباط منطقی ایجاد شده و با تاکیدی که مقام معظم رهبری داشتند، اولویت را به پیشگیری داده و تمام کارها، برنامه‌ها و اقدامات خود را برای اثربخشی بیشتر به توسعه اقدامات پیشگیرانه معطوف کردیم.

وی با بیان اینکه «یک حلقه دیگر، اقدامات صیانت و حمایت‌های اجتماعی و روانی و ایجاد فرصت‌های شغلی است»، عنوان کرد: ما در سال ۹۷ چند برنامه علمی را در دست اجرا داریم. یکی از این برنامه‌ها استقرار ۱۵ تا ۲۰ مرکز صیانت اجتماعی و حمایت‌های اجتماعی و روانی است که در تهران پایلوت می‌شود و قصد داریم که به ۱۱ استان دیگر نیز تعمیم دهیم. مدیریت موردی برای پایش نیز مورد دیگری بوده که بدین معنی است که این افراد از این مرکز که خارج شوند، کجا رفته و کار خواهند کرد.

محسنی بندپی افزود: برنامه این است که سه هزار نفر از افرادی که در این مراکز بهبود پیدا کرده و پاک می‌شوند، رصد کنیم و مورد حمایت قرار دهیم تا شرایطی فراهم شود که علاوه‌بر تداوم کافی، زمینه اجتماع‌پذیرشدن این افراد را در جامعه فراهم کنیم. این اقدامات تخصصی بر گرفته از آخرین دستاورد‌های علمی دنیا در کاهش مصرف مواد مخدر است.

رئیس سازمان بهزیستی کشور بیان کرد: ما در سال ۹۷، در ۵۰۰ محله‌ای که در ۱۱ استان شناسایی کردیم، با کمک تیم‌های اجتماع‌محور که از خود محلی‌ها هستند، مشغول به کار می‌شوند. پذیرفته شده که ما الگوی دادگاه درمان‌مدار را در کشور نهادینه کنیم یعنی نگاهمان به افرادی که در دام این معضل قرار گرفتند، از مجرم‌بودن به بیمار نگریستن تغییر جهت داده شود که در حال توسعه است.

وی ادامه داد: ما در سال ۹۶ برای اشتغال بهبودیافتگان ۷۶۰۰ نفر را مشغول به کار کردیم. اولویت سازمان بهزیستی در سال ۹۷ نیز همین کار است.