به گزارش پارس نیوز، 

در پیام پیتر مائورر،خطاب به دولت‌ها، رهبران جهان و شهروندان آمده است: کمیته بین‌المللی صلیب‌سرخ از تمام دولت‌ها، رهبران جهان و شهروندان درخواست می‌کند تا در زمینه خطر فزاینده استفاده از تسلیحات هسته‌ای اقدام لازم را انجام دهند. استفاده از تسلیحات هسته‌ای چه در منطقه‌ای خاص یا در بین قدرت‌های اصلی منجر به وقوع یک سانحه بشر دوستانه فاجعه‌ آمیز و غیر قابل جبران می‌شود.
در بخش دیگر این پیام آمده است: چنانچه امروز درگیری هسته‌ای اتفاق بیفتد، هیچ طرح و ظرفیت بین‌المللی برای پاسخگویی مناسب به آن و حتی استفاده محدود از تسلیحات هسته‌ای وجود ندارد. بنابر این، تنها راه درست اقدام به پیشگیری است. ما خواهان تلاش‌های فوری به منظور حصول اطمینان از عدم استفاده دوباره از تسلیحات هسته‌ای برای همیشه هستیم.
مائورر در پیام خود آورده است: پیشگیری از وقوع فاجعه جهانی هسته‌ای مستلزم اقدام فوری تمام دولت‌ها است، دولت‌هایی که دارای تسلیحات هسته‌‌ای هستند و هم‌پیمانان آنها باید فورا اقداماتی را در زمینه کاهش خطر تسلیحات هسته‌ای و در نهایت حذف آن انجام دهند. تمام اعضای سایر جامعه بین‌المللی برای حصول اطمینان از اقدام دولت‌ها در این زمینه سهم دارند. دولت‌های عضو معاهده منع تسلیحات هسته‌ای (NPT) باید از کنفرانس بازبینی سال 2020 و کمیته آمادگی آن که در آوریل سال 2018 برگزار شد، بهره بگیرند تا کنار گذاشتن تهدیدات و مدرن کردن انبار‌های هسته‌ای را اجرایی کرده و به سمت اجرای کامل تعهدات سال 2010 و کاهش سلاح‌های هسته‌ای، کاهش خطر و سایر اقدامات موثر جهت خلع سلاح هسته‌ای را اجرایی کنند.
در این پیام تصریح شده است: دولت‌ها باید اقدامات اساسی را برای پیوستن به معاهده منع تسلیحات هسته‌ای (NPT) سال 1972، معاهده جامع منع آزمایشات هسته‌ای، معاهده منع تسلیحات هسته‌ای سال 2017 و همچنین سایر معاهدات خلع سلاح و منع تسلیحات هسته‌ای که هنوز عضو آنها نیستند، اتخاذ و کاملا مفاد این معاهدات را اجرا کنند.
همچنین در این پیام آمده است: این درخواست ریشه در مطالبی دارد که کمیته بین‌المللی صلیب سرخ به واسطه تجربه خود در شهر‌های هیروشیما و ناکازاکی از 73 سال پیش به دست آورده و از این رو بیمارستان‌های صلیب سرخ ژاپن حتی تا به امروز به درمان هزاران بازمانده بمباران‌های اتمی ادامه می‌‌دهند.
رئیس کمیته بین المللی صلیب سرخ در این پیام تاکید کرده است: این درخواست کمیته بین‌المللی صلیب‌سرخ بیانگر نگرانی‌های فوری تمامی اجزای نهضت بین‌المللی صلیب سرخ و هلال‌احمر از جمله 190 جمعیت ملی و میلیون‌ها داوطلب سراسر جهان است.
در این بیانیه آمده است: در اکثر مواقع، جامعه بین‌الملل قادر به پیشگیری از بحران‌های پیش‌بینی شده، نبوده است. این بار ضروری است از فاجعه قریب‌الوقوع هسته‌ای پیشگیری کنیم. به ندرت اقدام جمعی برای کاهش خطرات تسلیحات هسته‌ای و حرکت به سمت حذف آنها فوری‌تر تلقی شده است.
اجتمام*3377 *1569