حواشی لابیگری شورای پنجمی در انتخاب کلیددار بهشت
افشانی، شهردار پرحاشیه اصلاحطلبان
شورای شهریها در حالی هاشمی را از گزینههای کارآمد برای شهرداری تهران حذف کرده و افشانی را با اکثریت آرا انتخاب کردند که در میان خود شورای شهریها بر سر انتخاب شهردار دعوا و مجادله است.
اگرچه اصلاحطلبان ادعاهای بسیاری را برای اداره پایتخت داشتند اما در این چندماه و اندی که از حضور آنان در ساختمان بهشت میگذرد عملکرد جماعت مدعی اصلاحطلب ثابت کرد که علیرغم ادعاهای پرطمطراق خود حرفی برای گفتن ندارند و اظهاراتشان در قامت عمل به سرانجام نمیرسد.
یکسال از روی کارآمدن تیم شهری اصلاحطلب در تهران میگذرد و به همین میزان شاهدیم که هیچ کاری در تهران انجام نشده است، گویی شورای شهریها با برف زمستان سال قبل که به طور ساده تهران را فلج کرد، به خواب زمستانی رفتهاند و فراموش کردهاند که وظیفه تیم شهری تنها شهرداری بازی نیست بلکه عملا انتخاب گزینهای کارآمد است که بتواند از عهده اداره شهر تهران برآید.
افشانی جدای از سابقه ناکارآمدش ابهاماتی درباره سابقه افراطی گری وی در زمان تحصن نمایندگان مجلس ششم دارد مسائلی که اگرچه از سوی مسئولان وزارت کشور رد شده است اما آنچه در تاریخ نوشته شده است، خلاف این مساله را ثابت میکند
شهرداربازی شورای پنجمیها در حالی صورت میگیرد که لیست رانتی شورای شهر به جای عمران و آبادی شهر تهران درصدد انتخاب شهردار بله قربانگویی هستند که مطالبات پدرخواندههای اصلاحات را تامین کرده و بر خلاف مصالح اصلاحات دست به اقدام دیگری نزند، مسالهای که با این همین شیوه و روش کارآمدی محسن هاشمی برای شهرداری تهران را نادیده گرفت و عملا با لابیگری گزینهای را انتخاب کردند که از هماهنگی بیشتری با آنان برخوردار باشد.
شورای شهریها در حالی هاشمی را از گزینههای کارآمد برای شهرداری تهران حذف کرده و افشانی را با اکثریت آرا انتخاب کردند که در میان خود شورای شهریها بر سر انتخاب شهردار دعوا و مجادله است.
سید محمد علی افشانی، استاندار پرحاشیه استاند فارس از فعالان اصلاحطلب استان کهگیلویه و بویر احمد و عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی است که در سابقه مدیریتی خود معاونت استانداری های خوزستان، سمنان و کهگیلویه و بویراحمد، معاونت وزیر آموزش و پرورش و همچنین ریاست ستاد نوسازی مدارس کشور را در کارنامه خود برعهده داشته است
نام افشانی حدودا چهارسال پیش بود که پس از ماجرای حمله به علی مطهری و استعفای استاندار شیراز به بهانه انتخابات مجلس در پی این جریان در روزهای آخرین سال 93 به زبانها آمد، هرچند انتخاب وی بدون حاشیه نبود و مجمع نمایندگان استان فارس برای اعلام مخالفت خود با گزینه دولت برای استانداری فارس حاضر به استعفای دست جمعی خود شدند. در این زمینه کار به جایی رسید که حتی نمایندگان رحمانی فضلی را تهدید به استیضاح کردند چراکه آنان معتقد بودند افشانی نه تنها سابقه اجرایی خوبی در این زمینه ندارد بلکه در مشی رفتاری خود نیز سابقه خوبی از اعتدال نشان نداده است.
اما این همه ابهامات درباره شهردار جدید تهران نیست و افشانی جدای از سابقه ناکارآمدش ابهاماتی درباره سابقه افراطی گری وی در زمان تحصن نمایندگان مجلس ششم دارد،مسائلی که اگرچه در زمان معرفی وی به عنوان گزینه استاندار شیراز از سوی مسئولان وزارت کشور رد شد اما آنچه در تاریخ نوشته شده است، خلاف این مساله را ثابت میکند.
در سال 82 همزمان با تحصن تعدادی از نمایندگان مجلس ششم در اعتراض به ردصلاحیت گسترده کاندیداهای اصلاح طلب در انتخابات مجلس هفتم از سوی شورای نگهبان برخی از معاونان و مدیران وزارتخانههای دولتی در حمایت از تحصنکنندگان مجلس ششم تهدید کردند اگر خواستههای این افراد درباره ردصلاحیتها برآورده نشود، از سمت خود استعفا خواهند داد که در آن زمان تعداد حدود 70 نفر از معاونین وزرای دولت وقت این نامه را امضا کردند که سید محمد علی افشانی نیز از جمله آنان بود.
شک و تردیدها درباره انتخاب شهردار جدید از سوی شورای پنجمیها هنگامی جدی میشود که محمدعطریانفر؛ از اعضای شورای شهر اول تهران هم در تازهترین اظهارات در اشاره به گزینههای ناکارآمد برای اداره شهرداری تهران و فعالیتهای عجیب شورای شهر میگوید: «باور من این است که وقتی یک گروه سیاسی آمده و شورایی را تشکیل میدهد و به قول توسلی نیروهای نیابتی ما در شورا مستقر میشوند و میخواهند برای ما تصمیم بگیرند که از وجاهت کافی برخوردار نیستند ما هم باید با گردنکلفتی و اقتدار ایستاده و آدمی را که به درد مدیریت شهری میخورد را برای شهرداری انتخاب کنیم».
هشدار عطریانفر درباره وضعیت شهرداری تهران در نبود گزینه کارآمد برای شهرداری تهران پرسشی را در اینجا مطرح میکند که اگر اکنون امثال عطریانفر شورای شهر فعلی را از وجاهت لازم برای تصمیمگیری درباره تهران نمیدانند، چگونه به خود اجازه دادند که این لیست رانتی بر سرکار بیاید نتیجه آن انتخاب یک شهردار مستعفی و یک شهردار نابلد باشد.
به نظر میرسد شورای شهریها تهران را قربانی آمال و منفعتهای خود کرده و در این میان اهمیتی نمیدهند که چه کسی بر سرکار بیاید و انتخاب افشانی به عنوان شهردار تهران فاز جدید آنان برای اجرای اهداف و برنامههای جدید آنان است.
ارسال نظر