به گزارش پارس ، معاون حقوقی و امور مجلس جمعیت هلال احمر از احیای مجدد پرداخت یک درصد از قیمت هر بلیت هواپیما و کشتی به جمعیت هلال احمر خبرداد.

وی با بیان اینکه این قانون از سال ۱۳۶۷ در ماده ۱۷ قانون اساسنامه جمعیت هلال احمر مصوب شد و تا سال ۱۳۸۳ نیز این مبلغ پرداخت می شد، گفت: با توجه به قانون تجمیع عوارض و کوتاهی مسئولان وقت هلال احمر، این مهم تداوم نیافته بود.

معاون حقوقی و امور مجلس جمعیت هلال احمر با بیان اینکه در هنگام تصویب قانون تجمیع عوارض عنوان شد که این محل هزینه هلال احمر را پیش بینی خواهند کرد، گفت: به دلیل کوتاهی مسئولان وقت، این مهم محقق نشد.

صنایعی با بیان اینکه پرداخت ۱.۵ درصد از عوارض گمرک و سود بازرگانی نیز منتفی شده بود، گفت: در دو سال اخیر و با پیگیری مسئولان وقت هلال احمر، علاوه بر تصویب پرداخت ۱.۵ درصد از عوارض گمرک و سود بازرگانی، مقرر شد که یک درصد از قیمت هر بلیت هواپیما و کشتی نیز به هلال احمر داده شود.

وی در مورد چرایی پرداخت این هزینه ها به هلال احمر، گفت: بر اساس قانون، دستگاه ها و موسسات عمومی غیردولتی همچون هلال احمر باید ۵۱ درصد از درآمدهای متعلق به آن از منابع عمومی و مردمی باشد تا وابستگی این موسسات به دولت کمتر شود.

معاون حقوقی و امور مجلس جمعیت هلال احمربا بیان اینکه هلال احمر درآمدهای اختصاصی و عمومی دارد، گفت: به آن دسته از درآمدهایی که قبلا محل هزینه کرد آنان مشخص شده باشد، درآمدهای اختصاصی گفته می شود که در این دو هزینه (دریافت ۱.۵ درصد عوارض گمرک و سود بازرگانی و یک درصد پول بلیت هواپیما و کشتی) ، محل هزینه کرد، آمادگی و مقابله با حوادث و سوانح عنوان شده است.

صنایعی با اشاره به احیای مجدد این پرداخت ها، گفت: این مهم در بودجه سال ۹۲ مصوب شده و ۵۰ میلیارد تومان از محل بلیت هواپیما و کشتی پیش بینی شده و هر چقدر وصول شد، به میزان آن در ردیف ۵۳۰ هزار هلال احمر از طریق خزانه کل کشور پرداخت می شود.

منبع: ایسنا