استفاده دولت از اعتبارات تسعیر ارز درحوزه سلامت
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، با انتقاد از افزایش جزیی تعرفه های پزشکی دربخش های مختلف، گفت: دولت باید از تسعیر نرخ ارز برای افزایش تعرفه ها مطابق با نرخ تورم استفاده می کرد.
رسول خضری درخصوص جزییات افزایش تعرفه های پزشکی درحوزه های مختلف سلامت، گفت: متاسفانه دولت در لایحه بودجه سال 97 حدود 8 هزار و 800 میلیارد تومان برای حوزه سلامت اعتبار کمتری را در نظر گرفته بود، اما در کمیسیون تلفیق و صحن علنی مجلس با کمک نمایندگان اعتبارات این حوزه از طریق اسناد خزانه اسلامی افزایش پیدا کرد.
نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اینکه از تسعیر نرخ ارز بیش از 200 هزار میلیارد تومان اعتبار در دست دولت قرار می گیرد، افزود: افزایش نرخ ارز از 3500 تومان درلایحه بودجه به 4200 تومان درطول یکسال بیش از 120 هزار میلیارد تومان به دارایی های دولت اضافه می شود؛ بنابراین افزایش نرخ دلار از 3500 تومان به 6000 هزارتومان بودجه بیش از 200 هزار میلیارد تومان برای دولت دارد.
وی با بیان اینکه براساس نرخ تورم باید تعرفه ها را به میزان عادلانه افزایش داد، تصریح کرد: شورای عالی بیمه باید تدبیری برای حوزه بسیار مشکل دار سلامت کند، درحال حاضر برخی دانشگاه ها بیش از یکسال از دریافت کارانه محروم بودند؛ متاسفانه سیستم ارایه خدمات بامشکلات جدی روبه رو شده و انگیزه از ارایه دهنده خدمات گرفته شده است، به طور حتم این شرایط مشابه با قبل از اجرای طرح تحول سلامت است.
خضری با تاکید براینکه بنیادی ترین عدالت باید درحوزه سلامت مشاهده شود، گفت: کاهش تعرفه ها و افزایش حداقلی آن تنها موجب تحمیل فشار بیشتر به پزشکان می شود، درحال حاضر دولت هیچ مشکل اعتباری نداشته و ادامه این روند تنها به ضرر مردم تمام می شود؛ متاسفانه سیاست های دولت دراداره امور کشور درحوزه های مختلف به نفع مردم نیست.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، با اشاره به اینکه دراصول مصرح قانون اساسی نسبت به ارایه خدمات بهداشتی و درمانی از سوی دولت به مردم تاکید شده است، افزود: هرسیاستی از جمله کاهش تعرفه های پزشکی ممکن است منجر به اعتراض گروه های پزشکی در ماه های آینده شود./
پایان پیام
ارسال نظر