توقف ۳۰ تا ۴۰ میلیون دلار تجهیزات پزشکی
مدیرکل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو ضمن اعلام این خبر که حداکثر ۳۰ تا ۴۰ میلیون دلار تجهیزات در گمرک است، گفت: به همه شرکتها اعلام شده است مابهالتفاوت ارز مبادلهای را پرداخت و اجناس خود را ترخیص کنند تا پس از قیمتگذاری با قیمت مصوب به فروش برسانند.
به گزارش پارس ، دکتر حسین کیوان در گفت وگو با ایسنا، در ادامه و در پاسخ به اینکه چه میزان از تجهیزات پزشکی با ارز آزاد وارد می شوند، عنوان کرد: میزان ورود تجهیزات با ارز آزاد بسیار پایین است.
وی ادامه داد: ارز آزاد اغلب زمانی پرداخت می شود که اقلامی در گمرک مانده اند، در حال متروکه شدن و گذشت تاریخ مصرف هستند و ارز مبادله ای هم تخصیص داده نمی شود. بنابراین وارد کننده ناچار است اقلامش را با ارز آزاد از گمرک ترخیص کند.
کیوان با بیان اینکه به دنبال مکانیسم هایی هستیم تا بتوانیم قیمت این اقلام را با احتساب ترکیبی از چند نرخ ارزی تعیین و قیمت متوسطی را برای آن ارائه کنیم که در آینده هم توسط سازمان های بیمه گر قابل پرداخت باشد، گفت: باید به هدف مندرج در برنامه پنجم توسعه مبنی بر پرداخت ۳۰ درصدی هزینه های درمان از جیب مردم برسیم.
وضعیت تجهیزات پزشکی فرسوده در مراکز درمانی کشور
مدیرکل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو همچنین درباره وضعیت تجهیزات پزشکی فرسوده در مراکز درمانی کشور نیز توضیح داد: در چند سال اخیر بسیاری از دستگاه های ما جایگزین شده اند.
وی افزود: اما باید با نگه داری صحیح، عمر مصرف دستگاه ها را افزایش داد. همچنین باید با توجه ویژه به" اصلاح الگوی مصرف" ، دستگاه های اسقاط شده مورد بررسی قرار بگیرند، تا اگر این امکان وجود دارد، وارد چرخه شوند و مورد استفاده قرار بگیرند این کاری است که همه دنیا انجام می دهند.
ارسال نظر