به گزارش پارس ، دکتر اسماعیل آذر در گفت وگو با ایسنا، گفت: هدف از این برنامه جمع آوری سروده های خلیج فارس و شعرخوانی و در صورت امکان ترجمه خلاصه ای از آنها به زبان انگلیسی برای کشورهای دیگر است.

وی افزود: بیشتر توجه ما در سری جدید « مشاعره» یکی توجه به صفات بدیع و نو برای خلیج فارس است و دیگر اینکه بخش های تاریخی آن را شاعران ما به صورت شعر درآورند تا در ضمیر فرزندان جوان ما باقی بماند.

کارشناس مجری برنامه « مشاعره» خاطرنشان کرد: امیدواریم که نیروی دریایی عزیز ما هم که همیشه یاور ملت بوده است این بار در مورد خلیج فارس توجه ویژه به این برنامه داشته باشد.

دکتر آذر همچنین بیان کرد: قرار نیست مشاعره های ما از این به بعد شکل تکراری به خود بگیرند؛ بنابراین هر کدام از مجموعه برنامه های مشاعره فرم، ریخت و حتی محتوای نو خواهند داشت.

او ادامه داد: اکنون با حضور مشتاقان و علاقه مندان، یک اتاق فکر تشکیل داده ایم و هر نظری که در اجتماع آنها بیابیم مورد بررسی و کارشناسی قرار داده، در صورتی که بتواند جریان کتابخوانی و شعر خوانی را تقویت کند به طور یقین به کار خواهیم برد.

این کارشناس مجری یادآور شد: گروه های سنی سه و نیم تا شش سال زیادی داریم که شعر را از طریق اجتماع یاد گرفته اند و می خواهند در برنامه مشاعره شرکت کنند.

دکتر آذر ادامه داد: همه ی تلاش ما بر این است تا شعر هدفمند شود و منظور از هدفمندی شعر این است که سطح اخلاق را در جامعه بالا ببریم، از خشونت بکاهیم، سطح نشاط معنوی جامعه را فراخ تر بسازیم و ریشه های امید را در قلب های فرزندانمان با نام خدا و الهیت ناب آبیاری کرده و طراوات بخشیم.

او در پایان عنوان کرد: سعی مان را به طور تام و تمام به کار می بریم تا موفق شویم ولی خداست که تقدیر می کند اگر چه تدابیر ما در راه اوست.

« مشاعره» هر شب ساعت ۱۰ تا ۱۱ به تهیه کنندگی امیرحسین آذر از شبکه آموزش به روی آنتن می رود.