از رسانه های میانماری «پارماوکا» که به سه ماه حبس محکوم شده بود از مبلغان خشونت‌های افراط گرایان بودایی علیه روهینگیایی‌ها، اسلام هراسی و پاکسازی نژادی در میانمار محسوب می‌شود.
این راهب بودایی در آوریل 2016 (فروردین 95) تظاهراتی را در خارج از ساختمان سفارت ایالت متحده آمریکا، در اعتراض به استفاده شدن از کلمه «روهینگیا» برگزار کرده بود.
کشور با اکثریت جمعیت بودایی میانمار، از شناسایی رسمی روهینگیایی‌ها به عنوان شهروندان این کشور امتناء می‌کند و آن‌ها را «بنگالی» می‌خوانند تا این گونه تبلیغ کنند که این افراد مهاجران غیرقانونی از کشور بنگلادش هستند.
این درحالی است که روهینگیایی‌ها صدها سال است که در منطقه‌هایی در داخل خاک کشور کنونی میانمار حضور دارند و همچنین زبان و فرهنگ مربوط به قوم خود را دارند که از بنگلادشی‌ها مجزاست. دولت بنگلادش نیز آن‌ها را به عنوان شهروند کشور خود قبول ندارد.
تعدادی از طرفداران «پارماوکا» هنگام آزادی‌اش او را تشویق کردند. وی پس از آزادی عازم یک معبد بودایی شد تا به عبادت بپردازد.
مرد 32 ساله‌ای از طرفداران راهب افراط گرای میانماری، هنگام آزادی وی گفت: او کارهای زیادی برای انجام دادن دارد. من دوستدار همه کارهایی هستم که او برای دین و کشور ما انجام می‌دهد.
سال‌های زیاد است که نفرت پراکنی‌های بسیاری علیه مسلمانان در این کشور انجام می‌شود که اغلب به اعمال خشونت علیه اقلیت مسلمان روهینگیایی منجر می‌شود.
ارتش و بوداییان افراطی میانمار به صورت سازمان یافته با اعمال خشونت، به آتش کشیدن روستاها، قتل و تجاوز مستمر علیه اقلیت مسلمان روهینگیا، سبب کشتار بیش از شش هزار و 700 هزار نفر و فرار بیش از 655 هزار نفر از آنها از ایالت غربی راخین به بنگلادش شده اند.
سازمان ملل متحد، کشور با جمعیت اکثرا بودایی میانمار را به پاکسازی نژادی اقلیت مسلمان روهینگیایی از طریق اعمال خشونت متهم کرده است و مقامات میانمار همواره اتهامات مطرح شده را رد می‌کنند و در عین حال اجازه ورود بازرسان سازمان ملل را به مناطقی که گفته می‌شود هزاران روهینگیایی در آن کشته شده اند، نمی‌دهند.