به گزارش پارس به نقل از دکتر جمشید لطفی در گفت و گو با ایسنا، افزود: ۷۰ میلیون نفر در ایران زندگی می کنند. بیش از دو میلیون نفر آنان به دیابت مبتلا هستند. در واقع آمار مبتلایان به دیابت، روماتیسم مفصلی و بیماریهای قلبی – عروقی نسبت به « ام اس» بالاتر است بنابراین مردم نباید نگران ابتلا به « ام اس» باشند.

وی درباره علت ترس مردم از بیماری « ام اس» گفت: این بیماری دهان به دهان چرخیده است علاوه بر آن میزان مبتلایان به آن رو به افزایش است، بنابراین مردم نسبت به ابتلا به این بیماری نگران هستند. ما علت افزایش ابتلا « ام اس» را نمی دانیم البته شمار مبتلایان این بیماری نه تنها در ایران بلکه در کشورهای دیگر خاورمیانه افزایش پیدا کرده است.

رییس انجمن ام اس افزود: هرچه خط استوا دورتر شویم احتمال ابتلا به « ام اس» افزایش می یابد. بر این اساس در آفریقا این بیماری تقریبا ناشناخته و در هند و خاور دور بسیار نادر است البته در ژاپن این بیماری دیده می شود.

وی در ادامه گفت: ایران جزو مناطقی با شیوع پایین « ام اس» بود؛ به گونه ای که شمار این افراد ۱۰ تا ۱۲ مبتلا در ۱۰۰ هزار نفر بود البته در حال حاضر این آمار به ۵۰ در ۱۰۰ هزار نفر افزایش یافته است.

لطفی در پایان درباره درمان دارویی مبتلایان به « ام اس» اظهارکرد: اگر بیماری « ام اس» در فردی به صورت قطعی تشخیص داده شود، می توان تجویز دارو را آغاز کرد. علاوه بر داروهای خوراکی موجود، داروهای دیگری قرار است تولید شود البته این مبحث مطرح است که داروهایی تهیه شود که پنج روز در طول سال مصرف شود.