آبگرفتگی معابر و سیلابیشدن مسیلها در شمال کشور
از بعدازظهر امروز با نفوذ جریانهای خنک شمالی، ضمن کاهش ۴ تا ۸ درجهای دما در سواحل خزر، در استانهای گیلان و مازندران بارش باران، گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید رخ میدهد که با آبگرفتگی معابر شهری و سیلابیشدن مسیلها همراه است.
براساس تحلیل آخرین نقشههای هواشناسی، با نفوذ جریانهای شمالی در نوار شمالی کشور و بر روی دریای خزر، در سه روز آینده ضمن کاهش دما در نوار شمالی کشور، در سواحل دریای خزر، ارتفاعات شمالی البرز مرکزی در استانهای زنجان، قزوین،البرز، شرق تهران و سمنان و مناطق شمالی شمال غرب کشور افزایش ابر، بارش باران گاهی با رعدوبرق و وزش باد شدید موقت پیش بینی میشود؛ این وضعیت روز پنجشنبه در استان خراسان شمالی نیز دور از انتظار نیست؛ دریای خزر نیز در این مدت مواج خواهد بود.
شدت بارشها از بعدازظهر روز چهارشنبه و طی روز پنجشنبه در نیمه غربی استان مازندران و استان گیلان خواهد بود و سایر مناطق کشور در سه روز آینده جوی پایدار خواهد داشت.
در روز چهارشنبه بخشهای مرکزی خلیج فارس و در روزهای پنجشنبه و جمعه به سبب افزایش وزش باد سایر مناطق خلیج فارس نیز مواج خواهد شد.
از بعدازظهر روز چهارشنبه و طی روز پنج شنبه با نفوذ جریانهای خنک شمالی ضمن کاهش 4 تا 8 درجه دما در سواحل دریای خزر، استانهای گیلان و مازندران (بهخصوص غرب مازندران) به دلیل بارش باران گاهی با رعدوبرق و وزش باد شدید منجر به آبگرفتگی معابر شهری و با احتمال سیلابی شدن مسیلها خواهد شد.
در دور روز آینده در سمت شمال گردنههای کوهستانی البرز در استان های گیلان، مازندران، اردبیل و گلستان بهدلیل مهآلودگی انتظار کندی عبور و مرور وجود دارد.
دریای خزر طی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه مواج پیش بینی میشود و لازم است شناورهای ماهیگیری و صیادی احتیاط لازم را بهکار گیرند.
آسمان تهران فردا نیمه ابری و وزش باد بتدریج کاهش ابر پیشبینی میشود، بیشینه و کمینه دما فردا در تهران 27 و 15 درجه خواهد بود.
اهواز فردا با بیشینه دمای 37 درجه بالای صفر گرمترین مرکز استان و شهرکرد با کمینه دمای منفی یک درجه بالای صفر سردترین مرکز استان خواهد بود.
میانگین بارندگی کل کشور از ابتدای سال زراعی (اول مهرماه) تا 14 مهرماه سال جاری 5.8 میلیمتر ثبت شد. بارش در سال گذشته در این بازه زمانی 2 میلیمتر بود.
ارسال نظر