سارقان با تلفنهمراه میتوانند حساب بانکی را خالی کنند؟
سرپرست پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات ایلام با تاکید بر رعایت نکات ایمنی در انجام عملیات بانکی با استفاده از موبایل، توصیه کرد کاربران از گذرواژههای قوی شامل ارقام، علائم و حروف استفاده کنند.
به گزارش پارس به نقل از ایسنا، سرگرد علی عباسی ضمن تاکید بر رعایت نکات ایمنی در انجام عملیات های بانکی توسط تلفن همراه، گفت: اخیرا بانک ها اقدام به تولید و عرضه نرم افزارهای مخصوص تلفن های همراه کرده اند.
وی با طرح این سوال که اگر تلفن همراه به سرقت رود، آیا سارق می تواند از تلفن همراه شما برای خالی کردن حساب بانکی استفاده کند؟ گفت: با توجه به اینکه تمایل به استفاده از نرم افزارهای بانکداری رشد بسیار سریع داشته، رعایت نکات امنیتی و اقدامات احتیاطی برای پیشگیری از کلاهبرداری بانکی لازم و ضروری است.
عباسی با بیان اینکه رعایت نکات بسیار ساده توسط استفاده کنندگان از این نرم افزارها می تواند راه را بر هر گونه سوءاستفاده و سرقت ببندد، گفت: محرمانه نگه داشتن گذرواژه ها، اطلاعات شخصی و حتی شماره حساب های بانکی، یکی از ساده ترین راه های عدم سرقت است.
سرپرست پلیس فتای ایلام با بیان اینکه گذرواژه و شماره رمز عبور شخصی و حتی پاسخ های مربوط به سوالات محرمانه نرم افزار یا شماره حساب های بانکی تان را در دستگاه خود ذخیره نکنید، گفت: حتی الامکان از گذرواژه های قوی که شامل ارقام، علائم و حروف است، استفاده کنید.
وی به کاربران توصیه کرد که به پیام های متنی ای که شماره حساب بانکی را طلب می کنند، پاسخ ندهند گفت: بانک شما هرگز با ارسال پیام متنی با شما ارتباط برقرار نخواهد کرد و مطمئن باشید که هر پیام ناخواسته و ناآشنا بدین مضمون به قصد کلاهبرداری از شما ارسال شده است.
عباسی با بیان اینکه تلفن همراه خود را به گونه ای تنظیم کنید که زمانی دستگاه روشن می شود، از کاربر گذرواژه بخواهد، گفت: هیچ گاه دستگاه خود را به گونه ای تنظیم نکنید که به صورت خودکار با حساب بانکی شما ارتباط برقرار کند.
سرپرست پلیس فتای ایلام از مهم ترین اقدامات در هنگام انجام عملیات بانکی با استفاده از تلفن همراه را نصب نرم افزارهای ضدویروس عنوان کرد و گفت: برای تضمین امنیت انتقال پول الکترونیکی، نصب نرم افزارهای ضدویروس مفید خواهد بود و استفاده کنندگان از این نرم افزارها باید ضریب ایمنی دستگاه خود را افزایش دهند.
ارسال نظر