شرط فروش آبلیموهای صد درصد طبیعی
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو، گفت: وقتی آبلیمو با افزودنی ها ترکیب می شود دیگر نمی توان به آن عنوان آبلیموی صد درصد طبیعی اطلاق کرد.
نسترن محمدی گفت: اینکه عبارت صد در صد طبیعی برای آبلیموی خالص وغیر بازسازی شده بکار میرود و عنوان طبیعی برای محصولاتی که مواد افزودنی سنتتیک به آنها أضافه نشده باشد کاربرد دارد و معمولا قیمت محصولات صد در صد طبیعی گرانتر است.
وی ادامه داد: گرچه یکی از معضلات امروز ارگانهای نظارتی در سراسر دنیا تقلب در فرآوردههای غذایی با پیشرفت علم و بهره مندی در تولید جدید چالشی نیز از سوی متقلبان برای این حوزه بوجود میآیند یعنی برخی به طمع کسب سود بیشتر از «هنر سیاه» خود در راه کاهش قیمت تولید با تقلب است و البته که شناسایی این تقلبها خیلی هم سهل نیست.
محمدی اظهار داشت:، اما با همه این تفاسیر نظارت سازمان بر تولیدکنندگان مستمر است و دستگاههای نظارتی، چون ما اهتمام خود را در مبارزه متخلفان و متقلبانی قرار میدهند که به اشکال مختلف میخواهند از نظارتها فرار کنند.
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو در ادامه با بیان اینکه گرچه در برخی موارد هم افراد غیرمسئول و نا آگاه مطالبی مطرح میکنند، اظهار داشت: با این توجیه که آبلیموهای موجود در بازار از مواد شیمیایی ساخته شدهاند و آبلیمو نیستند موجب تشویش اذهان میشوند، اما به پشتوانه نظارتهای جدی معاونتهای غذا و داروی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور به عنوان مجریان سیاستهای کلان سازمان غذا و دارو، نباید آنها را جدی تلقی کرد.
محمدی افزود: از جمله وظایف سازمان غذا و دارو اتخاذ تدابیری است که به واسطه آن مردم از صحت و سلامت فرآوردههای غذایی اطمینان حاصل کنند به همین دلیل توصیه اساسی ما توجه مردم به نشان سازمان غذا و دارو و پروانه بهداشتی در بسته بندی فرآوردههای غذایی است.
ارسال نظر