اسحاق صلاحی:
منتقد جدی نمایشگاه کتاب هستم
![lead](/images/topnews-text-icon.png)
رئیس کتابخانه ملی ایران با بیان اینکه دولت باید از ناشران و پدیدآورندگان محتوا حمایت جدی به عمل آورد، گفت: هویت اجتماعی و جایگاه نویسنده در کشور هنوز مشخص نشده است.
به گزارش پارس ، اسحاق صلاحی رئیس سازمان اصناف و کتابخانه ملی ایران با حضور در بیست وششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در گفت وگو با فارس، بیان داشت: منتقد جدی نمایشگاه بین المللی کتاب هستم چرا که هنوز جایگاه مشخصی برای آن در نظر گرفته نشده است.
وی اضافه کرد: نمایشگاه کتاب باید دارای غرفه های مشخص باشد، همچنین متأسفانه نمایشگاه کتاب به فروشگاه کتاب تبدیل شده است اما غرفه های سالن یاس همانند اصول نمایشگاه کتاب است.
صلاحی ادامه داد: درست است که برخی ها بیان می کنند گرانی کتاب موجب باعث عدم حضور بازدیدکنندگان از نمایشگاه کتاب شده است اما بنده راهکارهایی را در این راستا ارائه می کنم.
وی افزود: برای بهبود وضعیت نشر باید به سیاست تمرکز در حوزه نشر توجه بسیاری شود، همچنین با تعامل منطقی میان تولیدکننده محتوا و مؤلف می توانیم به وضعیت نشر کشور نیز کمک کنیم.
صلاحی بیان کرد: در این جا این سئوال مطرح است که چرا تعداد نویسندگان افزایش یافته است باید گفت به دلیل این است که محتوای زیادی بسیار در اختیار نویسنده قرار می گیرد.
وی اضافه کرد: سال ۸۴ تا ۸۶ از رشد تولید کتاب در عرصه دینی برخوردار بودیم چرا که ایده های شبهه دار در راستای دین ایجاد می شد و مرتب کسانی پاسخگوی آن بودند.
وی افزود: معتقدم برای بهبود وضعیت نشر باید شاهد حمایت های دولت از ناشران و پدیدآورندگان محتوا داشتیم چرا که در همه جای دنیا از ناشران، محققان و پژوهشگران حمایت و خدمات ویژه ای را به آنها اختصاص می دهند اما حتی معافیت مالیاتی کتاب فروشان و ناشران نیز اکنون از آنها حذف شده است.
رئیس سازمان اصناف و کتابخانه ملی ایران گفت: علاقه به نویسندگی از جوانان و نوجوانان ایجاد نشده است چرا که هر زمان از دختران و یا پسران می پرسیم می خواهید در آینده چه کاره شوید می گویند دکتر یا معلم اما هیچ کسی نویسندگی را بیان نمی کند که این امر نیز به نشناخته شدن هویت اجتماعی در جایگاه نویسندگان در کشور است.
وی اضافه کرد: حلقه های واسط میان ناشر و پدیدآورندگان محتوا بسیار زیاد است که باید آنها نیز مورد حمایت قرار گیرند.
ارسال نظر