ترفندهای پیچیده ای برای کلاهبرداری از طریق تلفن وجود داشته که توجه نکردن به آنها می تواند برای افراد مشکل ساز شود.

کلاهبرداران در تماس تلفنی با مردم عادی اعلام می‌کنند آن‌ها در یک مسابقه تلفنی یا جشنواره‌ای، برنده جوایزی با مبالغ متفاوت شده‌اند و لازم است برای انتقال وجه پای دستگاه‌های عابربانک حضور داشته باشند تا از طریق آن نحوه واریز مبلغ به آن‌ها اعلام شود.

کلاهبرداران با تعریف یک استودیو مجازی، افراد را برای چند دقیقه روی آنتن فرضی رادیو می‌برند و با آن‌ها مصاحبه‌ای به‌عنوان فرد برنده ترتیب می‌دهند و پس از فریب کامل، از آن‌ها می‌خواهند تا پای دستگاه عابربانک حضور پیدا کنند، اما پس از آن با دریافت اطلاعات موجودی حساب افراد با ترفندهای مختلف اقدام به برداشت پول می‌کنند.

 کلاهبرداران از مالباختگان می‌خواهند تا مبلغ موجودی حساب خود را به صورت دور قم دورقم اعلام کنند و پس از دریافت اطلاعات با ترفندهای خود اقدام به برداشت از حساب آن‌ها می‌کنند.

 کلاهبرداران با اعلام شماره کارت یا حساب خود به‌جای سازمان یا نهاد جایزه‌دهنده به مالباختگان، از آن‌ها می‌خواهند تا پس از انتقال مبلغ، دکمه تأیید روی دستگاه‌های خود پرداز را نگه دارند بدین ترتیب فرد مالباخته متوجه نمی‌شود موجودی وی با این اقدام به حساب شخص دیگری واریز می‌شود.

در شرایطی که راهکارهای مختلفی برای کلاهبرداری از افراد وجود دارد، توصیه می شود شهروندان به توصیه های ایمنی پلیس توجه کنند.