محمد آقاجانی ، با اشاره به اقدامات حوزه درمان کشور از ابتدای طرح سلامت نوروزی تاکنون، گفت: در راستای ارتقای سطح ارائه خدمات بهداشتی و درمانی برای هموطنان به‌ویژه در تعطیلات نوروز، برنامه‌ریزی‌های دقیق و جامعی برای امدادرسانی و آمادگی اورژانس پیش بیمارستانی، بیمارستانی و همه واحدهای ارائه دهنده خدمات بهداشتی و درمان صورت گرفت.

وی افزود: برای خدمت به هموطنان در ایام نوروز تمامی بیمارستان‌های کشور اعم از بیمارستان‌های دانشگاهی، خصوصی، غیردولتی و خیریه فعال بوده و اورژانس‌های بیمارستانی و بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های سراسر کشور پذیرای بیماران و مصدومان بوده‌اند.

معاون درمان وزیر بهداشت گفت: از 25 اسفندماه سال گذشته تاکنون 120 هزار مأموریت توسط تکنسین‌های اورژانس 115 انجام شده است و این پرسنل به 22 هزار مأموریت تصادفی و 96 هزار مأموریت غیرتصادفی اعزام شده‌اند.

آقاجانی ادامه داد: در 13 روز از طرح سلامت نوروزی دو میلیون و 100 هزار بیمار به اورژانس‌های بیمارستان‌های دانشگاهی مراجعه کردند که یا به صورت بستری موقت تحت مراقبت قرار گرفته و یا درمان متخصص طب اورژانس پزشکان و کادر درمان در اورژانس برای آنها انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه در سراسر کشور 340 هزار بیمار بستری داشته‌ایم که پزشکان و پرستاران و سایر پرسنل درمانی و غیردرمانی بیمارستانی خدمات لازم را به آنها ارائه کرده‌اند، گفت: متخصصان جراحی و بیهوشی و پرسنل اتاق عمل در این مدت 74 هزار عمل جراحی انجام داده‌اند.

معاون درمان وزیر بهداشت گفت: همچنین انجام 38 مورد پیوند عضو از 17 فرد مرگ مغزی در 8 روز فروردین‌ماه امسال گویای فعالیت تیم‌های تخصصی پزشکی، درمانی و فعال بودن بخش‌های فراهم‌آوری و پیوند اعضاء است.

آقاجانی خاطرنشان کرد: از ابتدای اجرای طرح 160 نفر از افراد مبتلا به سکته‌های حاد قلبی در 54 مرکز مدیریت و درمان این بیماری، در 25 شهر کشور توسط متخصصان و کادر درمانی درمان شده و از مرگ نجات یافته‌اند.

وی با تأکید بر اینکه ظرفیت و فعالیت بخش‌های مراقبت‌های ویژه همچون سی‌سی یو، آی سی یو، ان آی سی یو و پی آی سی یو همچنین دیالیز به طور کامل حفظ شده است، گفت: در بیمارستان‌های دانشگاهی پذیرنده بیماران ترامایی متخصص مقیم، متخصصین طب اورژانس و متخصصین بیهوشی حضور فعال داشته و دسترسی بیماران اورژانسی به متخصصین جراحی مغز و اعصاب، اورتوپدی، جراحی عمومی، همچنین فوق تخصص‌های موردنیاز امکانپذیر بوده است.

معاون درمان وزیر بهداشت عنوان کرد: در بیمارستان‌های جنرال نیز متخصص مقیم، بیهوشی و طب اورژانس حضور فعال داشته و دسترسی بیماران اروژانسی به متخصصین داخلی،‌زنان، اطفال و جراحی عمومی فراهم بوده است.

آقاجانی اظهار داشت: طی بازدیدها و گزارشات واصله از دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور به طور متوسط روزانه 800 پزشک متخصص مقیم و دو هزار 450 پزشک در سراسر بیمارستان‌های دانشگاهی حضور دارند که همه این فعالیت‌ها طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده تا پایان تعطیلات نوروزی ادامه خواهد یافت.