محمد دریایی درباره مقوله ای با عنوان رویکرد غذا درمانی در جهان طب عنوان کرد: با گسترش دانش بشری در زمینه علوم مختلف از جمله طب و پزشکی امید این می‌رفت که بیماری‌ها به طور کلی ریشه‌کن شود و اثری از آن در جامعه باقی نماند؛ اما متاسفانه می‌بینیم که این پیشرفت‌های ظاهری نه تنها نتوانسته توفیقی در مهار بیماری‌ها نصیب انسان کند بلکه هر روزه شاهد مبتلا شدن بسیاری از مردم به بیماری‌های گوناگون هستیم؛ بیماری‌هایی که در زمان گذشته و با توجه به دستاوردهای حکمای گرانقدر ما و دانش طب جامعه اسلامی، ایرانی و سنتی به راحتی و با کمترین امکانات درمان می‌شدند.

این متخصص علوم زیستی و گیاهان دارویی ادامه داد: از یاد نبریم که دنیای غرب، دانش خود را در زمینه پزشکی مرهون حکما و دانشمندان بزرگ ایران زمین چون زکریای رازی، ابن سینا و جرجانی و... است و هر آنچه به آن دست یافته است، فقط قطره‌ای کوچک از اقیانوس پُرتلاطم علم بی‌پایان آباء و اجدادی ماست که صهیونیسم جهانی در پی استعمار و استثمار نسل‌های پیشین توانست تا حدود زیادی آن علوم را از یادها ببرد و با برنامه‌ریزی و تلاش مستمر و القای غفلت‌زدگی از دانش پیشین و رویکرد به دانش همراه با سلطه و استثمار انسان، توانست موفقیت‌هایی را به دست آورد، به طوریکه اکنون در میان نسل دوم و سوم انقلاب که حکیمان و دانشمندان از آباء و اجداد خود را ندیده و شاهد درمان بسیاری از بیماری‌های لاعلاج امروزی با تدابیر ساده که حتی در دسترس آنها نبودند، نقل چگونگی مداوای بیماران توسط حکیمان فرهیخته ما غیرقابل پذیرش و چیزی شبیه افسانه است.

نقشه‌های صهیونیسم در تغییر ماهیت مواد غذایی

دریایی افزود: گذشته از این مباحث نقشه‌های صهیونیسم در تغییر ماهیت مواد غذایی و باقی گذاردن تنها اسم به راحتی توانست این دیدگاه را در میان مردم به وجود آوردکه مواد غذایی مورد تاکید حکیمان و دانشمندان و نیز خواص متعددی که برایشان ذکر شده، صرفاً محدود به همان دوران بود و با پیشرفت تکنولوژی دیگر جایی برای طب ایرانی، اسلامی و سنتی باقی نمانده است، چرا که مردم در اکثر موارد می‌دیدند که ماده غذایی که طبق گفته حکیمان باید ثمرات بسیاری داشته باشد، نه تنها خواص مورد نظر را نداشته، بلکه ضررها و لطمات جبران‌ناپذیری به فرد می‌زند.

رابطه مصرف ماست و ابتلا به بیماری‌های صعب‌العلاجی

وی در توضیح بیشتر عنوان کرد: مثلاً درباره ماست توصیه‌های فراوانی در طب جامع ایرانی آمده است. حال فرد با توجه به بازخوانی این خواص به مصرف ماست روی می‌آورد، اما در اثر مصرف ماست به بیماری‌های صعب‌العلاجی دچار می‌شود و این نیست جز اینکه صهیونیسم جهانی با تغییر ماهیت ماست از طریق دستکاری در مایه ماست و باقی گذاردن اسم (ماست) توانسته مردم را نسبت به طب سنتی و ایرانی و از همه بالاتر هجمه به آموزه‌های نورانی اسلامی بدبین سازد، اما ایا این ماستی که توسط کارخانه تولید می‌شود همان ماستی است که مورد تایید حکیمان ما بوده است؟ جواب قطعاً منفی است. 

رئیس هیئت مدیره جامعه احیاگران طب ایرانی تصریح کرد: از اینجا روشن می‌شود که یکی از مسائل مهم زندگی امروزی که توجه به آن می‌تواند انسان را از ابتلا به بیماری‌های گوناگون مصون دارد، رعایت اصول تغذیه و شناسایی درست مواد غذایی است؛ همانگونه که خداوند متعال در قرآن کریم می‌فرماید: «فلینظر الانسان الی طعامه؛ انسان باید به چیستی غذای خویش بنگرد.» سخن در این باب از دو منظر است؛ منظر اول در حلیّت و حرمت مواد غذایی است که انسان مصرف می‌کند و منظر دوم در چیستی مواد غذایی و تناسب با طبع و مزاج آنان است. چیزی که امروزه کمتر توسط مردم مورد توجه قرار می‌گیرد.

اصلاح 5 ماده غذایی برای تضمین 80 درصد سلامتی/آب، نمک، نان، روغن، شکر

دریایی اظهار کرد: عامل اولیه برای درمان قطعی بیماری‌ها اصلاح ساختار غذایی و تغییر در ماهیت منقلب شده 5 ماده اساسی تشکیل دهنده بدن انسان و تمامی ذرات عالم و حتی شیر مادر است و بازگرداندن این 5 ماده به همان ماهیت اصلی خویش است. 5 ماده‌ای که امروزه با اهداف خاص و برای کوتاه کردن عمر انسان دچار تغییرات مرموز مافیایی شده است. این 5 ماده بنیادین عبارتند از: آب، نمک، نان، روغن و شکر.

این متخصص علوم زیستی و گیاهان دارویی بیان داشت:‌ تغییر سایر مواد غذایی، منوط به تغییر این  5 ماده اساسی است: انسان به واسطه اصلاح این 5 ماده غذایی می‌تواند 80 درصد سلامتی خویش را بازگرداند.

دریایی تصریح کرد: البته پس از مراعات این 5 مورد به تدریج ذائقه انسان به سوی مصرف مواد طبیعی تغییر می‌یابد و زمینه برای سلامتی جسمی و روحانی در انسان به وجود می‌آید. بنابراین هرکس که ادعای تسلط بر علم طب را دارد، اما نداند که مواد تشکیل‌دهنده عالم وجود و نیز بدن انسان، ارکان 5 گانه (آب، نمک، نان، روغن، شکر) است، چیزی از طب نمی‌داند. پزشکانی که از غذا درمانی برای درمان بیماران غفلت می‌ورزند شرایط استمرار مرگ تدریجی را با دارو برای بیمار فراهم می‌سازند. عوامل تداوم حیات در خوراکی‌ها و غذاهای سالم نهاده شده است.

وی ادامه داد: محمد زکریای رازی حکیم فرهیخته طب و تغذیه ایرانی در خصوص درمان بیماران چنین عنوان کرده است: «اگر پزشکی برای درمان بیماری، پیش از آنکه با غذای طبیعی و تغذیه سالم بیمار را درمان کند، با دارو بخواهد او را درمان بخشد، کمر به قتل بیمار بسته است». زیرا مواد ارزشمند شفابخشی که در نهاد مواد خوراکی و غذاهای سالم نهفته است، هیچگاه در دارو وجود ندارد، بنابراین رفع نیاز غریزه گرسنگی و تولید انرژی برای تداوم یک حیات طیبه، قطعاً مدیون غذای طبیعی، سالم، پاک و حلال است.

غذای شما دوای شما و دوای شما غذای شماست

دریایی در ادامه عنوان کرد:‌ سوداگران دارو محور، از اوایل قرن 19 میلادی، نقشه‌هایی کشیدند تا غذاهای شفابخش را از سر سفره‌ها بردارند و به جای آن کیسه‌های دارو را در کنار بیماران و نیازمندان به درمان قرار دهند و این توطئه شوم توسط اندیشه‌های شیطانی صهیونیست‌ها تحقق یافت، مزه پول‌های کلان و منافع سرشار سودهای مضاعف و فزاینده داروهای شیمیایی که توسط کمپانی‌های صهیونیستی تعقیب می‌شد، مردم جهان را با تبلیغات فریبنده در شیب تند مصرف داروها و کاهش انگیزه به سمت غذاهای طبیعی سوق داد و اکنون نیز با شتاب بیشتر پیش می‌رود. اما طولی نکشید که داعیه رویکرد به غذادرمانی و بازگشت به نیازهای فطری و غریزی یا اصل غذا دارویی و طبیعی درمانی بر بلندای قله پژوهش‌های آکادمیک جای گرفت و عده‌ای از روشنفکران متعهد عرصه درمان، متوجه نقشه‌های کمپانی‌های داروسازی صهیونیستی شدند و به شعار تجربی نیاکان ما، با محوریت «غذای شما دوای شما و دوای شما غذای شماست» بازگشتند و بار دیگر پس از سال‌ها دوری و مهجوریت از اصل خویش به طبیعت درمانی و غذادرمانی توجهی عمیق و گسترده شده است.

تغذیه در فرهنگ اسلامی- ایرانی به منزله دانش بسیار مهم در جهان

وی تصریح کرد:‌ تغذیه، طب قرآنی و اسلامی نیز با شرح کامل این رویکرد مبارک که در آموزه‌های روشنگر و حیات‌بخش اهل بیت و پیامبر (ص) بوده و قرن‌هاست که نسیم سلامت‌بخش را بر بشریت ارزانی داشته است و اکنون جلوه‌ای تازه یافته است و حقایق مسلم طبی را شفاف و پُربارتر ساخته است، البته اشتباه هم نشود، غذا خوردن، صرفاً یک اتفاق پیش پا افتاده نیست که فقط موجب استمرار حیات شود. از قرن‌ها پیش، تغذیه در فرهنگ اسلامی- ایرانی به منزله دانش بسیار مهمی در جهان مطرح بوده است و فرهیختگان دانشور ایرانی- اسلامی براساس رهنمودها و تاکید پیشوایان معرفت دینی ما و نیز آموزه‌های نورانی قرآن، برای پی بردن به اسرار آثار تغذیه در بدن، مطالعات و پژوهش‌های گسترده‌ای انجام دادند که حاصل آن هزارها کتاب طی قرون و اعصار مختلف بود که اکنون بسیاری از آنها در کتابخانه‌های معتبر جهانی موجود است و غربی‌ها از این خوان گسترده بهره‌ها جسته و می‌جویند.

رژیم غذایی موثرترین عامل در سلامتی انسان

رئیس هیئت مدیره جامعه احیاگران طب ایرانی افزود: در حال حاضر دانشمندان متوجه این معنا شدند که رژیم غذایی و مواد خوراکی نه تنها منبع سرشار املاح و عناصر مفید درمانگر حیات است بلکه پس از تحقیقات وسیعی که انجام دادند به این نتیجه رسیدند که رژیم غذایی به مثابه موثرترین عامل در سلامتی انسان است.

دریایی گفت: امروزه مسلم شده است که روش صحیح، متعادل و مناسب تغذیه در سلامتی در طول عمر انسان آثار قطعی دارد و با پیشگیری از بیماری‌ها، انسان را از مصرف داروهای شیمیایی که قطعاً عوارض جانبی به دنبال دارد، بی‌نیاز می‌سازد به‌طوریکه عنوان شده است که مواد غذایی طبیعی و سالم؛ سلامت و توانایی بدن انسان را تامین می‌کنند و موجب می‌شوند که سیستم دفاع طبیعی بدن ما همراه با ورزش، با قدرت و نیرومندی شگفت‌آوری با ناراحتی‌ها و بیماری‌ها مبارزه کند و برعکس، عدم تعادل در خوردن غذا، پُرخوری و یا داشتن رژیم‌های غذایی نامناسب موجب بروز بیماری و ناتوانی در بدن انسان می‌شود.

وی ادامه داد: البته عوامل زیادی نیز ممکن است در پیدایش بیماری‌ها دخالت داشته باشند که از جمله فرسودگی و از کار افتادن اشتهاست که شخص طی سالیان دراز اشتهای خود را از دست می‌دهد و با فقدان تدریجی اشتها، بدن ضعیف می‌شود و یا اینکه نمی‌تواند غذا را خوب بجود و جویدن برای او کار مشکلی می‌شود و یا اینکه فقط به فکر پُر کردن شکم خود می‌افتد نه تغذیه‌ای که بدن بتواند از آن فایده ببرد.

غذا نباید زیاد پخته شود/غذا، سَم نشود

دریایی تصریح کرد:‌ بنابر این در اصول و مبانی تغذیه، پس از جویدن و هضم معده و روده‌ای، جذب غذا اهمیت دارد نه خوردن و پُر کردن شکم و دفع آن؛ و ما باید به جذب مواد غذایی در بدن فوق‌العاده اهمیت بدهیم، بنابراین ما بر این باوریم، غذایی که ترکیبات آن کامل باشد و نپخته (میوه‌ها و سبزیجات) و یا به اندازه پخته شود نه سرخ کرده و جزغاله؛ برای بدن لازم است یعنی ما باید کاری کنیم که غذاییت غذا از بین نرود و تبدیل به سم نشود زیرا نه تنها غذا نخواهد بود بلکه دوا هم نیست. تاکید می‌کنیم که غذا نباید زیاد پخته شود تا ویتامین‌ها و مواد املاح معدنی و غذایی آنها آن در اثر حرارت زیاد از بین برود، اینجاست که همواره توصیه می‌کنیم که «غذا داروی ماست و داروی ما نیز غذای ماست».

وی در ادامه به فعالیت مرکز فرهنگی - تحقیقاتی غذای سالم پرداخت و گفت: شرکت غذای سالم در دو بخش عرضه مواد غذایی مدیریت شده و به عنوان مبتکر تاسیس نخستین فروشگاه غذای سالم از یک دهه قبل تحت مدیریت استاد ایراندوست شروع به فعالیت کرد و با همکاری و نظارتی که داشتیم در بخش تحقیقاتی - فرهنگی اقدام به عرضه خدمات بهداشتی و سالم و مواد غذایی سلام از قبیل برنج قهوه‌ای، شکر قهوه‌ای، انواع نان‌های سبوس‌دار و مرغ بدون آنتی‌بیوتیک، جنین گندم و نوشابه‌های طبیعی و سنتی شامل عرقیات گیاهی و دمنوش‌ها، مواد پروتئینی از ماکیان تا گوشت شتر و شترمرغ، انواع غذاهای تقویتی عمومی، عصاره مالت جو، سرکه انگبین، سرکه شیره، ارده سبوس‌دار، تخت مرغ‌های محلی، کامبوچا، نکتار انار و زرشک، روغن کنجد و زیتون و عسل طبیعی و سایر اقلام طبیعی را به مردم معرفی و عرضه شده است.

دریایی عنوان کرد:‌ ویزیت بیماران مختلف با استفاده از سم‌زدایی و پاکسازی براساس گیاه افیمون و ماءالجبین و درمان انواع سردرد و میگرن و سنوزیت به ساده‌ترین شیوه درمانی از دیگر خدمات این مجموعه تحقیقاتی و فرهنگی است.

وی گفت:‌ بخش عرضه محصولات داروهای گیاهی و گیاهان دارویی در کنار خدمات فوق و انتخاب داروها توسط متخصصان آگاه از طب گیاهی و درمان‌های طبیعی انجام می‌پذیرد. همچنین تهیه و تولید معجون انسولین طبیعی به نام آنتی‌دیابت و درمان کبد چرب از محصولات مدیریت شده این مجموعه است که بسیاری از افراد مبتلا به دیابت نوع 2 و کبد چرب نتایج درمانی خوبی دریافت کردند. بخش دیگر این مجموعه، تاسیس یک رستوران برای عرضه غذاهای سنتی ایرانی از قبیل کباب کوبیده (مخلوط گوشت شتر و گوشت گوسفند) و جوجه‌کباب بدون آنتی‌بیوتیک همراه با دوغ شتر و نان داغ تنوری سبوس‌دار عرضه کالجوش، جوانه‌های حبوبات به صورت طبخ شده، حلیم بادمجان، کوفته سنتی و شامی کباب با گوشت گوسفند از دیگر خدمات این مجموعه فرهنگی، تحقیقاتی است.

برای نابودی یک ملت لشکرکشی لازم نیست فقط کافیست الگوی غذایی آنها را تغییر داد

رئیس هیئت مدیره جامعه احیاگران طب ایرانی در پایان با ابراز امیدواری برای ارتقای سلامت و تندرستی همگان با همدلی و همزبانی که رهبر معظم انقلاب آن را به عنوان الگوی وحدت و انسجام ملی در راستای شکوفایی و پویایی دولت و ملت اعلام کردند، خاطرنشان کرد: برای نابودی یک ملت لشکرکشی لازم نیست فقط کافیست الگوی غذایی آنها را تغییر داد.