محمدهادی ایازی امشب در مراسم پاسداشت هفتمین سال تأسیس بنیاد نیکوکاری سلامت در دانشگاه علوم پزشکی این شهرستان، اظهار کرد: در بحث سلامت جسمانی اگر خوب کار کنیم تنها 25 درصد از سلامت جسمانی مردم به عهده وزارت بهداشت و 75 درصد در اختیار دیگر دستگاه‎ها و مردم است.

وی با اشاره به اینکه 12 درصد مردم ایران افسردگی دارند، افزود: اینکه چه عاملی سبب شد این اتفاق در جامعه رخ دهد، مهم است.

معاون اجتماعی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه حوادثی که در جامعه اتفاق می‌افتد، فیلم‌های صدا و سیما و میزان اخبار بر میزان بیماری افراد افزایش یا کاهش می‌یابد، تصریح کرد: اگر بتوانیم حال مردم را خوش کنیم سلامت مردم ارتقا می‌یابد و بدحالی مردم را در معرض تهدید قرار می‌دهد و ایجاد مشکل می‌کند.

این مسؤول با اشاره به اینکه با ابر ناامیدی جدی در جامعه مواجه هستیم، خاطرنشان کرد: برای کشور بسیار بد است که عده‌ای گور خواب و کارتن خواب باشند و در یک روز 7 هزار و 500 نفر از گورخواب‌ها جمع‌آوری شوند.

ایازی یادآور شد: این آمار بدی است که یک میلیون و 350 هزار معتاد داشته باشیم و از هر چهار ازدواج به یک طلاق ختم شود.

وی با اعلام اینکه در کشور 620 سازمان مردم‎نهاد، 812 مرکز خیریه در حوزه سلامت داریم، ادامه داد: در سال گذشته هزار میلیارد تومان در حوزه زیرساخت و در 6 ماه نخست امسال 780 میلیارد تومان خیران مشارکت داشتند.

معاون اجتماعی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه مشکلات کشور باید با تعامل حل کرد، گفت: مشکلات جدی در سلامت معنوی که حوزه فرهنگی محسوب می‌شود، داریم و باید درصدد تغییر سبک زندگی مردم باشیم و خیران را به نسل‌های بعدی معرفی کنیم.

این مسؤول با اشاره به اینکه 10 درصد تهرانی‌ها از خون مردم شهرستان‌ها استفاده می‌کنند، اظهار کرد: تنها یک پایگاه انتقال خون استاندار در تهران داریم و پنج پایگاه انتقال خون در حال احداث است.

ایازی خاطرنشان کرد: گرچه در مازندران کمک‌های خوبی از خیران به حوزه سلامت داشتیم اما معتقدیم با وجود تمکن مالی و اعتقاد دینی به‎درستی از ظرفیت خیران استفاده نشده است.

وی در پایان با اشاره به اینکه در مسئله فرهنگ سلامت دغدغه داریم، گفت: باید خط قرمزهای بیماری ایدز به مردم معرفی شود.