جمعآوری 7500 گورخواب در یک روز
معاون اجتماعی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه با ابر ناامیدی جدی در جامعه مواجه هستیم، گفت: برای کشور بسیار بد است که عدهای گورخواب و کارتن خواب باشند و در یک روز 7 هزار و 500 نفر از گورخوابها جمعآوری شوند.
محمدهادی ایازی امشب در مراسم پاسداشت هفتمین سال تأسیس بنیاد نیکوکاری سلامت در دانشگاه علوم پزشکی این شهرستان، اظهار کرد: در بحث سلامت جسمانی اگر خوب کار کنیم تنها 25 درصد از سلامت جسمانی مردم به عهده وزارت بهداشت و 75 درصد در اختیار دیگر دستگاهها و مردم است.
وی با اشاره به اینکه 12 درصد مردم ایران افسردگی دارند، افزود: اینکه چه عاملی سبب شد این اتفاق در جامعه رخ دهد، مهم است.
معاون اجتماعی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه حوادثی که در جامعه اتفاق میافتد، فیلمهای صدا و سیما و میزان اخبار بر میزان بیماری افراد افزایش یا کاهش مییابد، تصریح کرد: اگر بتوانیم حال مردم را خوش کنیم سلامت مردم ارتقا مییابد و بدحالی مردم را در معرض تهدید قرار میدهد و ایجاد مشکل میکند.
این مسؤول با اشاره به اینکه با ابر ناامیدی جدی در جامعه مواجه هستیم، خاطرنشان کرد: برای کشور بسیار بد است که عدهای گور خواب و کارتن خواب باشند و در یک روز 7 هزار و 500 نفر از گورخوابها جمعآوری شوند.
ایازی یادآور شد: این آمار بدی است که یک میلیون و 350 هزار معتاد داشته باشیم و از هر چهار ازدواج به یک طلاق ختم شود.
وی با اعلام اینکه در کشور 620 سازمان مردمنهاد، 812 مرکز خیریه در حوزه سلامت داریم، ادامه داد: در سال گذشته هزار میلیارد تومان در حوزه زیرساخت و در 6 ماه نخست امسال 780 میلیارد تومان خیران مشارکت داشتند.
معاون اجتماعی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه مشکلات کشور باید با تعامل حل کرد، گفت: مشکلات جدی در سلامت معنوی که حوزه فرهنگی محسوب میشود، داریم و باید درصدد تغییر سبک زندگی مردم باشیم و خیران را به نسلهای بعدی معرفی کنیم.
این مسؤول با اشاره به اینکه 10 درصد تهرانیها از خون مردم شهرستانها استفاده میکنند، اظهار کرد: تنها یک پایگاه انتقال خون استاندار در تهران داریم و پنج پایگاه انتقال خون در حال احداث است.
ایازی خاطرنشان کرد: گرچه در مازندران کمکهای خوبی از خیران به حوزه سلامت داشتیم اما معتقدیم با وجود تمکن مالی و اعتقاد دینی بهدرستی از ظرفیت خیران استفاده نشده است.
وی در پایان با اشاره به اینکه در مسئله فرهنگ سلامت دغدغه داریم، گفت: باید خط قرمزهای بیماری ایدز به مردم معرفی شود.
ای کاش بقیه معضلات جامعه روهم به همین سریعی رسیدگی می کردن
خب دیگه از شاهکارهای مسئولین هست که اینجور مردم دارن زنده به گور میشن از گشنگی و نداشتن سرپناهی برای خواب!!!
بخدا این ملت و ما روضه و گریه داره ، ما خودمون از ثروتمندترین کشورهای دنیا هستیم ولی مردمش از فقرای تهی دست که برای نان شب سگ دو میزنن از صبح تا شب!
اشکالی نداره مهم مردم کشورهای برادر هستند
اشکال نداره آقای وزیر، اینها سطحی نگری است،مهم برادران هستند.