به گزارش پارس ، ماه چهره خلیلی در گفت وگو با فارس، در خصوص حضور متفاوتش در نخستین فیلم سینمایی جهانگیر الماسی گفت: رنج و سرمستی فیلمی در دفاع مقدس است و قصه محوری آن در خصوص زندگی یک زن است که ۵ مقطع از زندگی او در این فیلم به تصویر کشیده می شود.

وی افزود: شروع فیلم با مقطعی از زندگی این زن در سال ۸۲ آغاز می شود و به وسیله فلاش بک به مقاطع گذشته زندگی او می رویم و با رنج هایی که این زن در طول دوران زندگی خود کشیده است آشنا می شویم.

این بازیگر سینما و تلویزیون خاطرنشان کرد: من در این فیلم نقش « طاهره» را بازی می کنم که شخصیت اصلی فیلم است و در زمان جنگ ایران و عراق اسیر می شود و از سوی سربازان رژیم بعث مورد شکنجه قرار می گیرد و در ادامه فیلم شاهد هستیم که پس از حمله آمریکایی ها به عراق پناه جویان عراقی به ایران می آیند و یکی از این پناهنده ها شکنجه گر طاهره در دوران اسارت بوده است و او با این فرد رودررو می شود.

خلیلی در خصوص نقش خود در « رنج و سرمستی» خاطرنشان کرد: من در چندین سالی که نقش بازیگری انجام دادم نقش های متفاوتی را تجربه کردم اما طاهره یکی از متفاوت ترین نقش هایی است که در دوران کاری ام بازی کرده ام.

وی افزود: در ۱۰ سالی که در سینما حضور دارم همیشه سعی کردم نقش های متفاوتی را بازی کنم از دختران نابینایی چشمان سیاه گرفته تا زن سرکش مختارنامه و حتی نقشی که در کلاه پهلوی بازی کردم همگی با نقش های دیگرم متفاوت بوده است اما وقتی نقش طاهره را در این فیلم خواندم احساس کردم می تواند یک رزومه کامل بازیگری برای من باشد.

این بازیگر سینما و تلویزیون تأکید کرد: من در این فیلم به زبان کردی صحبت می کنم و در واقع زبان کردی چهارمین زبانی است که در کارهایم آن را تجربه می کنم و برایم بسیار تجربه شیرینی بود که بتوانم نقش زنی را بازی کنم که در عراق اسیر بوده و مورد شکنجه قرار گرفته و باید سال ها بعد با شکنجه گر خود مواجه شود.

خلیلی در خاتمه با اشاره به اینکه این نقش ما به ازای واقعی نداشته است گفت: قصه « رنج و سرمستی» توسط آقای الماسی نوشته شده و آقای گرشاسبی آن را بازنویسی کرده اما فکر می کنم نقش « طاهره» می تواند زندگی هر زنی باشد که در این کشور درگیر جنگ بوده است.