مرتضی رحمانی موحد درباره سرانجام این طرح با ایجاد تراکم تعطیلات زمستانه و تابستانه و همچنین تغییر تعطیلات پایان هفته گفت: تعطیلات یکی از زیرساختی‌ترین موضوعات سفر و ساماندهی آن است. این پروژه سه سال است که در دولت مطرح و تاکنون در کمیسیون‌های اجتماعی و فرهنگیِ آن بررسی شده که دستگاه‌هایی با این طرح مخالفت کرده‌اند. وزارت آموزش و پرورش راضی به دست زدن به ترکیب سنتی تعطیلات نیست.

 

وی افزود: این طرح هم‌اکنون به شورای اجتماعی کشور ارجاع شده که امیدواریم در اولین جلسه به آن رسیدگی شود، مخصوصا آنکه تمام دستگاه‌ها نظرات‌شان را ارائه کرده‌اند. طرح تغییر تعطیلات در صورت تصویب در شورای اجتماعی به صحنه دولت می‌رود تا بررسی نهایی صورت گیرد.

 

معاون گردشگری سپس درباره وضعیت برنامه ملی توسعه گردشگری توضیح داد: در ۲۰ سال گذشته دو برنامه ناموفق و بی‌نتیجه در همین راستا ارائه شده بود. مشکل اصلی آن برنامه‌ها در مبانی اولیه و پیش‌نیازها بود. بنابراین پیش‌نیاز این برنامه که تدوین سیاست‌های راهبردی است در دستور قرار گرفته و امیدواریم با اعلام نظر خانم احمدی‌پور در شورای راهبردی رسیدگی به آن ادامه پیدا کند.

 

او معتقد است تا زمانیکه تکلیف گردشگری با دیگران معلوم نشود، نمی‌توان برنامه جامع ملی را برای آن ارائه کرد. هرچند در برنامه‌های ششم توسعه و چهار سال آینده‌ی دولت این موضوع لحاظ شده است.

 

معاون گردشگری سپس درباره ابهاماتی که به ماده ۲۵ آیین‌نامه ایجاد، اصلاح، تکمیل، درجه‌بندی و نرخ‌گذاری تأسیسات گردشگری و نظارت بر آن‌ها که ایجاد تشکلی واحد در صنعت گردشگری الزام کرده است، گفت: فکر نمی‌کنم تشکل‌های گردشگری در اصل این موضوع مخالفتی داشته باشند. تدوین و تصویب این دستورالعمل از مهر ۹۳ تا مهر ۹۵ طول کشید. اگر ایرادی به آن وارد باشد مثل قانون قابل رفع است، اما در هر حال داشتن یک دستورالعمل بهتر از نبود آن است.

 

رحمانی موحد سپس اظهار کرد: امیدوارم فهرست مشکلاتی که در این جلسه مطرح شد کمتر شود و روزی جای ما و بخش خصوصی تغییر کند تا ما از آن جایگاه سوال بپرسیم، آن‌ها چه کرده‌اند.