با اشاره به دلایل عصبانی بودن برخی کودکان، گفت: در واقع کودک با رفتار پرخاشگرانه می‌خواهد به هدف خود دست یابد. گاهی دلیلش این است که او از قبل مورد آزار و اذیت قرار گرفته و نتوانسته خشم خود را ابراز کند و حالا با پرخاشگری به کاهش اضطراب خود می‌پردازد.

وی با تأکید براینکه والدین پرخاشگر نمی‌توانند فرزندان آرامی تربیت کنند، تصریح کرد: کودکانی که شاهد مشاجرات والدین باشند بعضی از خلق‌وخوها و رفتارهای آنان را کسب می‌کنند، همچنین کودکانی که بیشتر با آنها بگو مگو می‌شود در معرض این پرخاشگری هستند.

این روان‌شناس با اشاره به راهکارهایی که برای مبارزه با پرخاشگری وجود دارد، اذعان کرد: ابتدا باید از نگرانی درونی و اضطراب کودک مطلع شویم. باید به کودکان مضطرب فرصت صحبت کردن دهیم تا نگرانی خود را ابراز کنند و تا حد امکان سعی کنیم در جهت رفع نگرانی‌هایی که آنها را آزرده است، قدم برداریم. ورزش کردن برای این کودکان بسیار مؤثر است و باعث تخلیه هیجاناتشان می‌شود.

کریمی در پایان گفت: سعی کنید الگوی مناسبی برای فرزندتان باشید زیرا کودکان بسیار الگوپذیر هستند. کودکان اگر ببینند والدین آنها تنبیه بدنی را به کار می‌برند، بیشتر تمایل به زدن پیدا می‌کنند. اگر به رفتار خشن و پرخاشگری کودکتان مضطرب هستید، نباید به او اجازه دهید شما را در حال کتک زدن حتی به عنوان تنبیه ببیند.