دانشجویان عضو جامعه اسلامی دانشگاه فرهنگیان، تربیت دبیر شهید رجایی، پردیس شهید چمران تهران، پایگاه پردیس نسیبه تهران، پایگاه مرکز آموزش عالی شهید شرافت تهران، پایگاه مرکز آموزش عالی شهید باهنر تهران، پایگاه مرکز آموزش عالی شهدای مکه تهران و پایگاه مرکز آموزش عالی شهید بهشتی تهران، نامه‌ای را درخصوص وضعیت صندوق ذخیره فرهنگیان به وزیر آموزش و پرورش نوشتند.

در این نامه آمده است: «یکی از چیزهایی که در آموزش‌وپرورش خیلی مهم است، همین دانشگاه فرهنگیان است؛ همین که این جوانهای عزیزمان، [یعنی‌] دانشجومعلّم‌ها، آنجا هستند. این بسیار مهم است. هرچه میتوان باید برای این مجموعه سرمایه‌گذاری در توسعه‌ی کمّی و کیفی کرد؛ با همان معیارهای متعالی که برای معلّم لازم است.» (مقام معظم رهبری - 13 اردیبهشت 1395)

جناب آقای دکتر احمدی دانش‌آشتیانی، وزیر محترم آموزش و پرورش

نظر به این که دانشگاه فرهنگیان به عنوان «دومین مولود انقلاب اسلامی در عرصه تعلیم و تربیت در حوزه آموزش عالی» نقشی کلیدی و استراتژیک در تربیت و بهسازی نیروی انسانی مورد نیاز وزارت آموزش و پرورش ایفا می‎کند، لذا تاثیر زیربنایی برای توسعه پایدار کشور خواهد داشت. همچنین با توجه به رسالت دو وجهی دانشجومعلمان که در دو ساحت خطیر دانشجویی و معلمی به ایفای نقش می‌پردازند‌؛ لذا امید است تا دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی از حضور حضرتعالی در 16 آذر‌ 1395به مناسبت روز دانشجو بهره‌مند گردند.

حضور حضرتعالی در این مراسم جهت پاسخگویی و روشنگری پیرامون برخی موضوعات حوزه آموزش و پرورش، مایه دلگرمی و امید در میان دانشجو معلمان به عنوان آینده سازان عرصه تعلیم و تربیت کشور خواهد بود.

اهم این پرسش ها به شرح ذیل حضورتان تقدیم می‌گردد:

1-  نظر به این که برنامه ششم توسعه، اولین برنامه‌ توسعه کشور بعد از تصویب سند تحول بنیادین آموزش و پرورش محسوب می‌شود و نیز با توجه به این که در این سند وزارت آموزش و پرورش به طور عام و دانشگاه فرهنگیان به طور خاص مورد تغافل واقع گردیده است؛ لذا چه تدابیری در این راستا در نظر گرفته‌اید؟ 

2- از آنجا که بسیاری از معلمان از سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اطلاعی ندارند و این مسئله خود گواهی از بی توجهی در اجرای محتوای این سند بوده است، لذا برای اجرایی شدن این سند به طور اساسی وزارت آموزش و پرورش و جناب عالی چه  برنامه ای دارید؟

3- از جمله اهداف آموزش 2030 یونسکو، آموزش شهروند جهانی است، تعبیر مقام معظم رهبری از موضوع جهانی،  وابستگی است. یعنی با اجرای این سند می خواهیم به دانش آموزان از کودکی آموزش وابستگی بدهیم به جای آموزش استقلال و خود کفایی؟. با این حال نظر شما در رابطه با این بند از سند یونسکو چیست؟ و آیا از طریق اجرای این سند اجازه دسترسی آزاد به اطلاعات آموزشی و تربیتی به یونسکو معلوم الحال داده می‌شود؟

4- در رابطه با صندوق ذخیره فرهنگیان و بازگشت اعتماد از دست رفته فرهنگیان چه اقداماتی را در دستور کار دارید؟

5- در حال حاضر صندوق ذخیره فرهنگیان و بانک سرمایه را به چه افرادی سپرده‌اید؟ سابقه و رزومه کاری این افراد را ارائه دهید؟

6-  با توجه به نظر کارشناسان، جذب نیروی انسانی آموزش و پرورش در قالب استخدام ماده 28 دانشگاه فرهنگیان و دوره های کوتاه مدت ناکارآمد است، آیا دلایلی برای کار آمدی استخدام از طریق ماده 28 اساسنامه دانشگاه فرهنگیان هست، آنها را ارائه دهید؟ در غیر این صورت چه اصراری بر انجام این کار ناکارآمد است؟

7- آیا در جهت ارتقای رفاه معلمان تعبیری اندیشیده‌اید؟ یا همچنان روال مانند قبل است؟  

8- در دوره جدید وزارت، چه تدابیری جهت پرداخت معوقات مالی فرهنگیان در نظر گرفته شده است؟ و چه تدبیری برای رخ ندادن این موضوع در دوره وزارتتان در نظر گرفته‌اید؟

9- با توجه به تاکید مقام معظم رهبری در روز دانش آموز و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، چه تدابیری در راستای گنجاندن اسناد تسخیر لانه جاسوسی و مصادیق تربیتی استکبار ستیزی در مجموعه محتوای کتب درسی مدارس اندیشیده شده است. این موارد را ارائه دهید؟

لذا تشکل‌های دانشجویی دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به نمایندگی از همه ی دانشجو معلمان از شما وزیر محترم به عنوان دلسوز این مجموعه عظیم انتظار دارند تا روز شنبه 13 آذر ماه 95 به صورت رسمی و مکتوب به این سوالات و دغدغه‌های دانشجویان پاسخ داده و دستور فرمائید تا تاریخ مشخصی را جهت حضور حضرتعالی در مراسم 16 آذر به این تشکل ها اعلام رسمی گردد تا هماهنگی لازم جهت برگزاری باشکوه مراسم پرسش و پاسخ دانشجویی در زمینه مباحث مطروحه با حضور وزیر آموزش و پرورش صورت پذیرد.