5 روش برای جلوگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی
امروزه تعداد کمی از مردم زندگی سالم و بیخطری دارند و به همین دلیل چند راهکار برای افزایش سطح زندگی سالم و کاهش بیماریهای قلبی ارائه دادهاند.
تغییر الگوی غذایی مردم و شرایط زندگی در عصر تکنولوژی، مصرف غذاهای ناسالم را افزایش داده و موجب بروز بسیاری از بیماریهای خطرناک و کشنده شده است.
شیوه غلط غذایی پدران و مادران به عنوان یک فرد بزرگسال، به کودکان نیز سرایت کرده و آمار سکتههای قلبی هر روز رو به افزایش است.
در کنار سکته قلبی، مردم جوامع مختلف با انواع بیماریها مانند چربی خون بالا، چاقی و اضافه وزن نیز درگیر هستند.
افزایش چربیهای مضر به کاهش چربیهای مفید منجر شده و خطر سکته قلبی و کبد چرب را افزایش میدهد. محققان دانشگاه هاروارد حتی بروز بعضی از سرطانها را نتیجه کبد چرب میدانند.
مطالعه متخصصان قلب آمریکا نشان داده است که امروزه تعداد کمی از مردم زندگی سالم و بیخطری دارند. به همین دلیل چند راهکار برای افزایش سطح زندگی سالم و کاهش بیماریهای قلبی ارائه دادهاند که در زیر مشاهده میکنید:
1. زدودن کالریهای اضافی
یکی از علل مهم افزایش تریگلیسرید افزایش وزن است و کاهش وزن تدریجی میتواند کمک زیادی به بهبود چربیهای خون از جمله تریگلیسرید نماید.
چاقی منجر به افزایش چربیهای مضر در کبد شده و کاهش وزن باعث مهار آن میشود. راهحلهای عملی کاهش کالری عبارتند از: به نصف رساندن میزان غذای سرو شده در رستوران، حذف کردن نان، چیپس و سایر مخلفات همراه وعده غذایی
2. افزایش مصرف فیبرهای غذایی
مصرف فیبرهای غذایی مانند سبوس گندم، آب گریپفروت و پسیلیوم و سبزیجات میتواند چربیهای خون را کاهش دهد و مصرف آنها همراه با غذا مفید است.
3. قطع استعمال دخانیات
مصرف سیگار علاوه بر افزایش چربیهای مضر (LDL) به کاهش چربیهای مفید (HDL) منجر شده و خطر سکته قلبی و کبد چرب را افزایش میدهد.
4. مصرف بیشتر ماهی
افزایش اسیدهای چرب امگا 3 میتواند اثرات مفید خود را در کاهش چربیهای خون اعمال کند.
5. حذف مصرف الکل
مصرف الکل را به طور کامل حذف کنید.
ارسال نظر