حسین شریعتمداری دوباره به دادگاه رفت
مدیر مسئول روزنامه کیهان، امروز برای پاسخگویی به شکایات متعدد دستگاههای دولتی از جمله؛ ریاستجمهوری، شورای عالی امنیت ملی، سازمان بهزیستی، وزیر دادگستری، وزارت ارشاد، میراث فرهنگی و... در دادسرای فرهنگ و رسانه حضور یافت و در مقابل اتهامات وارده دفاع کرد.
شریعتمداری که در میان مدیران مطبوعات بیشترین شکایات مطروحه و مراجعه به دادگاه را داشته است، در شش ماه اخیر نیز بارها و بارها برای پاسخگویی به شکایات متعدد دستگاههای اجرایی راهی دادسرا شده بود، این بار نیز در دادسرای فرهنگ و رسانه رفت و با انبوهی از شکایات زنجیرهای مواجه شد.
در این بین، یکی از عجیبترین شکایات، مربوط به شورای عالی امنیت ملی بود که از مدیر مسئول کیهان، به دلیل بیاحترامی به رجب طیب اردوغان، رئیسجمهور ترکیه شکایت کرده بود!
ماجرای این شکایت از آنجا آغاز شد که سال گذشته و پس از شهادت بیش از ششصد تن از حجاج ایرانی بیتالله الحرام و محکومیت سراسری رفتار حاکمان وهابی عربستان، اردوغان در اظهاراتی، از مدیریت عربستان در برگزاری مراسم حج تقدیر نمود و ایرادات وارده به آنها را واهی دانسته بود!
کیهان به دفاع از قربانیان مظلوم ایرانی و غیرایرانی آن فاجعه غمبار و در رثای مهاجران الیالله مطالبی نوشت و در ضمن یکی از مطالب، به سخنان بیارزش اردوغان پرداخته و آن را رد کرده بود.
اکنون شورای عالی امنیت ملی، به دفاع از اردوغان، از کیهان به دلیل حمایت از مهاجران الیالله شکایت کرده است!
اخبار موثق از فشارها و پیگیریهای فراوان برخی از مسئولان برای برگزاری پیاپی جلسات بازپرسی مدیر مسئول کیهان حکایت دارد به نحوی که در مواردی، عدول از قواعد شکلی آئین دادرسی مورد تقاضای جریانات حامی دولت است! این فشارها در حالی است که توپخانه رسانهای دولت دائما بر این گزاره دروغ اصرار میورزد که کیهان، خود را از رسیدگی قضایی مصون میداند و حتی یک مقام ارشد دولتی مدعی شده بود که کیهان مصونیت آهنین دارد و میکوشند با اینگونه اظهارات ناروا و خلافواقع، حرف حق کیهان را با مطالب واهی مخدوش کنند.
شکایات متعدد دولتیها از کیهان در حالی است که همین دو روز پیش، رئیسجمهور محترم در نمایشگاه مطبوعات، بر لزوم آزادی رسانهها و منع شکستن قلمها سخن گفته بود! حال باید پرسید آیا این سخنان، فقط برای دلخوشی اصحاب رسانه بود و در پشت صحنه، فرمان دیگری به زیرمجموعههای دولتی داده میشود!؟ روحانی در آن مراسم گفته بود: «اگر خود اصحاب رسانه امنیت نداشته باشند و دلنگران امنیت خود و راه و شغل و کار و خط و قلم خود باشند چگونه میتوانند امنیت را بیافرینند، با قلم شکسته و دهان بسته؟ از او کاری ساخته نیست، نشکنیم قلمها را به بهانه واهی، نبندیم دهانها را با بهانههای غیر اساسی، بگذاریم در این جامعه آزادی باشد.»
بدیهی است که کیهان ترجیح میدهد در دادگاه مطبوعات که علنی برگزار خواهد شد، به اتهامات وارده پاسخی مستند و روشنگرانه بدهد و مردم خود به قضاوت بنشینند.
بگزارند هرچه دل تنگمان خواست بگوییم ؟ رییس جمهور مملکت را مسخره کنیم و . . .