مریم قاسمی روان‌شناس با اشاره به افت تحصیلی و بهم ریختگی روحی در کودکان طلاق، اظهار داشت: یکی از تأثیرات رفتاری حاصل از طلاق اضطراب است به نحوی که پس از طلاق بلافاصله میزان اختلالات روانی کودکان بالا می رود.

 

وی با بیان اینکه این‌گونه اختلالات روانی در بین پسران بیش از دختران است، تصریح کرد: فرزندان طلاق اغلب به اختلالات عاطفی و افت تحصیلی دچار می‌شوند همچنین فرزندانی که در محیط پیرامونی خالی از محبت بزرگ می‌شوند، از سیر تکاملی رشد بی بهره می مانند.

 

قاسمی با اشاره به عوامل دیگری که کودکان بعد از طلاق والدین درگیر آن می‌شوند، افزود: علاوه بر افت تحصیلی کودکانی که  پدر و مادرشان از هم جدا شده اند، از مهر و نوازش دو طرف سیراب نیستند و اغلب با تشنگی عاطفی مواجه‌اند و بعید نیست در جستجوی محبت، به دام دوستان ناباب بیفتند و عفت و پاکدامنی خود را از دست بدهند.

 

وی همچنین با اشاره به راهکار خود نسبت به والدین این کودکان، گفت: پدر و مادرهایی که طلاق می‌گیرند و جدا از هم زندگی می‌کنند نباید سعی داشته باشند برای ایجاد تنفر، در گوش کودک، بدی‌های طرف مقابل را بگویند و او را نسبت به یکدیگر بی اعتماد کنند تا محبت کودک را به سمت خود جلب کنند چرا که در این صورت نتیجه عکس می گیرند و کودک احساس بی اعتمادی می‌کند. 

 

قاسمی تأکید کرد: آن‌ها باید بکوشند راهکارهای زندگی درست را به وی آموزش دهند و در جهت رشد روحی او تلاش کنند.