اعضای جدید هیأت مدیره صندوق بازنشستگی کشوری مشخص شدند
آیین معارفه کمالالدین پیرموذن و علی زینالعابدین اعضای جدید هیأت مدیره و تودیع جمشید تقیزاده عضو سابق هیأت مدیره صندوق بازنشستگی کشوری برگزار شد.
محمود اسلامیان مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در مراسم معارفه اعضای جدید هیأت مدیره صندوق، روند سوددهی شرکتهایی که صندوق بازنشستگی کشوری سهامدار آن است را مثبت ارزیابی کرد و گفت: پس از شکل گیری هلدینگهای تخصصی در صندوق، روند سوددهی شرکتها مناسب و مثبت شده است.
اسلامیان با بیان اینکه اکنون صندوق پیگیر وضعیت تخلفاتی است که در گذشته اتفاق افتاده است، اظهار کرد: با جدیت به دنبال بازگرداندن حقوق از دست رفته صندوق و بازنشستگان هستیم.
اسلامیان با بیان اینکه عرصه اقتصادی، عرصه ریسک پذیری است، تصریح کرد: در اقتصاد، مدیر باید تصمیم را در یک لحظه اتخاذ کرده و عمل کند و به همین دلیل هم این عرصه با ریسک بالایی همراه است. امروز 70 درصد اقتصاد در دست دولت است و باید در سطح صندوق تلاش شود تا کارهای توسعهای به خصوص در حوزه هایی که مزیت دارد، اجرایی شود.
وی از اعضای هیأت مدیره صندوق بازنشستگی کشوری خواست تا در حوزه های مختلف کاری به مدیران صندوق کمک کنند.
وی گفت: امروز، کسورات و سوددهی شرکت ها تنها 25 درصد از هزینه های صندوق را پوشش می دهد و 75 درصد مربوط به دولت است که این بخش بزرگ نیز با انواع مشکلات قانونی و حقوقی مواجه است.
وی از جمشید تقی زاده عضو پیشین هیات مدیره صندوق و معاون جدید پارلمانی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به دلیل تلاش و همکاری های فراوان وی قدردانی کرد و افزود: خوشبختانه ایشان همچنان در خانواده وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی حضور دارند و به طور قطع پس از حضور در معاونت پارلمانی وزارتخانه، آرامش در این حوزه حاکم شده است.
نعمت الله ایزدی رئیس هیات مدیره صندوق بازنشستگی کشوری نیز ضمن قدردانی از تلاش ها و خدمات جمشید تقی زاده، اظهار کرد: ایشان یکی از پایه گذاران سیاستهای کنونی در هیأت مدیره صندوق بودهاند و برگزاری نشست های منظم، تدبیر در امور و همدلی و همکاری نزدیک با مدیرعامل مدیون تلاش ها و دقت نظر ایشان بوده است.
جمشید تقی زاده عضو سابق هیأت مدیره صندوق نیز در این نشست، دکتر اسلامیان را زینت بخش تشکیلات صندوق بازنشستگی کشوری دانست و اظهار داشت: اسلامیان، زینت صندوق است، نه صندوق زینت مدیریت ایشان و این تعارف نیست. تا پیش از این، فردی در جایگاه وکیل صندوق و بازنشستگان مصائب و مشکلات را به خوبی اعلام نکرده بود.
تقی زاده همچنین همدلی و همکاری در مجموعه صندوق بازنشستگی کشوری را ستود و اضافه کرد: تعالی سازمانی باعث می شود که در هر ردهای قرار گیریم، به صورت گروهی و با همدلی هم قدم برداشته و تصمیمگیری و فکر کنیم و رأی فردی در این مجموعه جایی ندارد.
وی آرامش کنونی صندوق بازنشستگی کشوری را حاصل تدبیر مدیرعامل و همدلی و همکاری هیات مدیره صندوق عنوان کرد و گفت: به هر دلیل نباید آرامش از صندوق گرفته شود و در جهت حفظ این آرامش باید تلاش شود. همچنین باید به شخصیت و جایگاه فرهیختگانی که عضو صندوق هستند، توجه شود و حتی از فرهیختگان و نخبگان بازنشسته در برنامههای گوناگون استفاده شود.
کمال الدین پیرموذن، عضو جدید هیأت مدیره صندوق بازنشستگی کشوری نیز در سخنانی با اشاره به اینکه دنیا اکنون در دوره شفافیت تاریخی قرار گرفته است، گفت: یکی از اقتضائات و برون داد دوران شفافیت تاریخی و عصر دیجیتال، شفاف سازی است. در این مقطع، شاهد تحولات مثبت و منفی در این حوزه در کشور بودهایم.
وی یادآور شد: یکی دو اتفاق ناخوشایند در صندوق های مشابه افتاده و شفاف سازی و نظارت شبکه های اجتماعی در دنیای دیجیتال، حساسیت زیاد و گاهی بیش از حد در جامعه ایجاد کرده که نیاز است شفاف سازی لازم در همه عرصه ها صورت گیرد.
پیرموذن همدلی و وفاق حاکم بر هیات مدیره، مدیرعامل و مجموعه صندوق بازنشستگی کشوری را ستودنی توصیف کرد و افزود: خوشبختانه صندوق بازنشستگی از سرنوشت برخی صندوق ها و دستگاه ها مصون مانده است. باید تلاش شود تا در یک فضای همدلی و صمیمی از هویت صندوق به خوبی دفاع شود.
وی شاخص های مدیریت دکتر اسلامیان را داشتن جرأت و تدبیر دانست و گفت: وی مدیری است که می تواند وضعیت را تبدیل به احسن کند. بنابراین هیأت مدیره باید در کنار ایشان تلاش کند تا وضعیت گذشته تغییر کند.
علی زینالعابدین، دیگر عضو جدید هیأت مدیره صندوق بازنشستگی کشوری نیز در این نشست، گفت: مدیریت خوب میتواند از ضعیفترین کشور، قویترین کشور را بسازد. بنابراین برخورداری مدیرعامل از سیاستهای حمایتی هیأت مدیره، برای اجرای برنامه های قوی و مدیریت توانمند بسیار کارساز است.
ارسال نظر