علی اکبر پوراحمدنژاد دبیر کمیسیون ستاد مبارزه با کالای قاچاق و ارز گفت: امروز سومین امحا در سال 95  در تهران و دیگر شهرهای کشور صورت گرفت.

وی به میزان رقم کالاهای امحا شده امروز اشاره کرد و گفت: بخشی از اقلام بهداشتی ضبط شده حدود 100 تن که از  نظر حجمی  حدود 2 میلیارد تومان برآورد شده است.

پوراحمدنژاد در ادامه از تعداد پرونده‌های قاچاق خبر داد و گفت: این پرونده‌های قاچاق حداقل یک  یا سه نفرند و اگر در ابعاد سازمان یافته‌ای به تهران برسد، حدود 176 پرونده می شود.

وی در پاسخ به این پرسش که کالای قاچاق به تهران چطور رسیده است، اظهار کرد: قاچاق مقوله‌ای پنهانی است و عمدتا از صدها کیلومتر به تهران رسیده، این در حالیست که کالای قاچاق یا به صورت جاسازی شده و یا در قالب کالای ترانزیت عبوری از ایران راه پیدا می کند و  در تهران به دلیل جاذبه اقتصاد محور با محموله مشابه به نام نامرغوب جابجا می‌شود.
دبیر کمیسیون ستاد مبارزه با کالای قاچاق و ارز در ادامه از اخطار برای حمل و نقل کالا و شرکت‌های حمل و نقل مسافربری خبر داد و گفت: متأسفانه بخشی از کالای قاچاق از طریق حمل و نقل مسافربری به تهران می رسد ، لذا بر اساس برآورد انجام شده این امر در داخل پایانه و اغلب خارج محموله‌ها بارگیری می‌شوند.
در ادامه علیرضا عولیایی عضو هیأت مدیره و معاون بهره‌برداری فروش سازمان جمع‌آوری اموال تملیکی گفت: امروز انهدام در سراسر کشور، زیر نظر مدیریت استان صورت می‌گیرد و این در حالی است که 300 تن انهدام کالا همزمان با ارزش ریالی 120 میلیارد ریال که شامل لوازم آرایشی، بهداشتی و البسه است صورت گرفته است.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا امکان بازیافت این کالاها وجود دارد یا خیر، اظهار کرد: با توجه به دستورالعمل قضایی امکان برگشت آن به چرخه وجود ندارد.