در همین حال، معاون فنی دفتر سلامت، جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت با بیان اینکه در برنامه ششم توسعه، هدف، افزایش پوشش بیمه‌ای خدمات ناباروری است، گفت: یکی از برنامه‌های وزارت بهداشت پیشگیری از ناباروری است که در سیستم معاونت بهداشتی با جدیت در حال پیگیری است.

محمد اسلامی به اجرای این برنامه از اوایل نیمه دوم سال ۹۳ اشاره کرد و افزود: این برنامه از زمان اجرا تاکنون پیامدهای مطلوبی را به‌دنبال داشته است؛ طوری که با آموزش دادن و در اختیار گذاشتن مطالب آموزشی برای عموم مردم، می‌توانیم در راستای افزایش آگاهی افراد در مورد شیوه زندگی که مرتبط با ناباروری است، گام برداریم. همچنین افزایش تعداد مراکز درمانی دولتی یکی از برنامه‌های وزارت بهداشت است که شاهد افزایش این مراکز در سال گذشته بوده‌ایم.

البته در سال گذشته مراکز درمانی دولتی موجود با دریافت منابع در جهت بهبود استاندارد تجهیزات مراکز خود اقدام کرده‌اند. وی به تحت پوشش بیمه قرار گرفتن تعدادی از داروهای پرمصرف وارداتی اشاره کرد و گفت: هزینه درمان ناباروری برای زوجین کشور براساس محاسبات در سال۹۲، 6 هزار میلیارد تومان برآورد شده است و امید است در پایان برنامه ششم بخش عمده خدمات ناباروری تحت پوشش بیمه قرار گیرد.

وی به فعالیت بنیاد برکت در زمینه درمان ناباروری اشاره کرد و گفت: اولویت در بنیاد برکت، کمک در پرداخت هزینه‌های درمان زوجین کم‌بضاعت فاقد فرزند است. این بنیاد کلیه هزینه‌های درمان را تأمین می‌کند. تاکنون هم بیش از 2هزار نفر با مراجعه به بنیاد برکت، خدمات دریافت کرده‌اند.