سینا توکلی درباره فعالیت‌های این کمیته اظهار کرد: علوم شناختی دانشی بین رشته‌ای و جدید است که به مطالعه مغز و کارکردهای آن می‌پردازد، برای ترویج و آشنایی دانش‌آموزان با این علم کمیته دانش‌آموزی ستاد در سطح مدارس فعالیت‌هایی را انجام می‌دهد.

توکلی ادامه داد: مدرسه تابستانی علوم شناختی یکی از برنامه‌هایی است که شهریور ماه با حمایت این کمیته در دانشگاه شهید بهشتی برپا می‌شود که در آن بیش از 50 دانش‌آموز به مدت یک هفته در کلاس‌هایی که در حوزه‌های مختلف علوم شناختی است، آموزش می‌بینند.

وی همچنین درباره طرح سفیران مغز و شناخت اظهار کرد: سفیران مغز و شناخت برنامه دیگری است که با کمیته دانشجویی ستاد به صورت مشترک انجام می‌شود؛ در این طرح دانش‌آموزان 70 مدرسه کشور با حضور دانشجویان نخبه با علوم شناختی آشنا می‌شوند، همچنین روزنامه دیواری‌هایی در سطح مدارس نصب و بروشورهایی توزیع می‌شود و برپایی نمایشگاه عکس و اینفوگرافی در مدارس از دیگر برنامه‌های کمیته است. البته در همین راستا مسابقاتی با موضوع علوم و فناوری‌های شناختی در مدارس برگزار می‌شود و دانش آموزان با فناوری شناختی خاص آشنا می‎شوند. طرح سفیران مغز در هفته سوم مهر ماه همزمان با هفته سلامت روان و هفته نخست اسفند ماه امسال همزمان با هفته آگاهی از مغز برگزار می‌شود.

دبیر کمیته دانش‌آموزی ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی معاونت علمی همچنین گفت: با همکاری انجمن علوم اعصاب مسابقه مقاله خوانی و پوستر دانش آموزی را در کنگره علوم اعصاب در آذر ماه برگزار می‌کنیم، در این کنگره پنل مقاله خوانی برپا می‌شود و در زمان برگزاری کنگره نمایشگاه دستاوردها و فناوری‌های شناختی دانش‌آموزان نیز برپا می‌شود.

توکلی در پایان تصریح کرد: باشگاه مغز نیز ایده‌ای از این کمیته است که به زودی راه‌اندازی می‌شود تا دانش‌آموزان در فضای مجازی با حوزه مغز، شناخت، فناوری‌های شناختی و فعالیت‌های دانش آموزی حوزه شناختی در دنیا آشنا شوند.