آموزش و پرورش را نمیتوان با آزمون و خطا اداره کرد
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه آموزش و پرورش جایی نیست که با آزمون و خطا بتوانیم آن را اداره کنیم، گفت: پژوهشسراها محل رشد و شناسایی استعدادهای دانش آموزان است.
علیاصغر فانی در جمع مدیران پژوهشسراها و مناطق ۱۹ گانه آموزش و پرورش شهر تهران که در اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران برگزار شد، درباره اهمیت و نقش پژوهشسراهای دانشآموزی اظهار کرد: مهمترین کارکرد پژوهش سراهای دانش آموزی، استعدادیابی و پرورش خلاقیت دانش آموزان بر اساس فرایندهای مشخص در طول دوره های مختلف تحصیلی است.
وی افزود: پژوهشسراهای دانش آموزی بخشی از مجموعه استعدادیابی و پرورش خلاقیت است که سایر اجزای این مجموعه به هم پیوسته را مدارس نمونه دولتی، طرح شهاب و مدارس استعدادهای درخشان تشکیل می دهد.
وزیر آموزش و پرورش گفت: اگر می خواهید نهادی در آموزش و پرورش ایجاد کنید که این نهاد چندین مأموریت شناخت استعداد، رشد استعداد، تقویت و بالندگی استعداد دانش آموزان را دنبال کند، ایجاد پژوهش سراهای دانش آموزی است. ما در پژوهش سراهای دانش آموزی استعدادهای دانش آموزی را شناسایی و رشد می دهیم .
وی با بیان اینکه در آموزش و پرورش حافظه محوری باید تبدیل به خلاقیت محوری تبدیل شود، تصریح کرد: در سال تحصیلی گذشته ۳۵۰ هزار نفر از دانش آموزان تحت پوشش طرح شهاب قرار گرفته اند و قصد داریم تا پایان سال ۱۴۰۰، تمام دانش آموزان تحت پوشش طرح شهاب قرار بگیرند؛ طرح شهاب در واقع رسیدگی به استعدادهای درخشان در مدارس عادی است که البته این به معنی نفی مدارس تیزهوشان نیست.
وی با بیان اینکه برای اولین بار در این دولت یازدهم آیین نامه یا اساس نامه استعدادهای درخشان را به تصویب رسید، گفت: در شاخص جهانی به ازای هر ۱۰۰ دانش آموزان ۳ دانش آموز استعداد درخشان است که ما در سالهای اخیر شاهد هستیم در بعضی از شهرستان های کشور با برگزاری آزمون، ۲۷ درصد از ۱۰۰ دانش آموز در استعدادهای درخشان تحصیل می کنند.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: آموزش و پرورش جایی نیست که با آزمون و خطا بتوانیم آن را اداره کنیم؛ کار دراین نهادآموزش وپرورش خیلی فنی است واقدامات آن نیز باید به دور از هر گونه شتابزدگی انجام شود.
راست می گوئید آقای فانی وقتی که میلیارد میلیارد خرج سرباز معلمی می کنید که بعد از دوسال ترخیص می شود و این هزینه ای شده برباد می رود و با گذاشتن داغ بیسوادی و عقب ماندگی بر روی دل خانواده های دانش آموزانی که سرباز معلم ها را به آن مناطق می فرستی می گذاری که نه دست آموزش پرورش در مورد این نیروها باز است که مورد بازخواست قرار گیرند و نه خانواده این دانش آموزان محروم این را می گویند یک برنامه ریزی مناسب و بدون آزمون و خطا .آقای فانی شما حاضرید فرزنتان و یا نزدیکانتان را برای آموزش به دست سرباز معلم ها بسپارید که نسخه برای مناطق محروم می پیچید معلمی که در هفته 24 ساعت تدریس موظف دارد آیا توانایی این را دارد عصرها بیاید و به عده ای دیگر آموزش درست بدهد به عنوان حق التدریس و اضافه کاری در حالی که کلی نیروی دارای مدرک دانشگاهی در آموزش و پرورش دارید که می توانید با هزینه کمتر از وجود آنها استفاده کنید و در مناطق محروم به جای سرباز معلم ها بفرستیدتاخانواده های این عزیزان مجبور نشوند بیش از 60کیلومتر فرزند خود را به مدرسه دیگر بفرستند چرا که در مدرسه محل زندگی یک سرباز معلم اقدام به تدریس می کند آنهم چه تدریسی.سوال بعدی چرا هر چه خوب است برای مناطق دارای امکانات رفاهی است و هر چه طرح و نیوری موقت است برای مناطق محروم است
آقای وزیر چرابفکر پرداخت معوقه پاداش بازنشستگان نود و سه نیستید.مگرنه بهانه بودجه بود حال چرا نمی پردازید.اصلا خدایی هست مگر سوال و جوابی درکار نیست که اینچنین سر ما می آوری
تا حالا اگر با ازمون و خطا هم اداره میکردید بهتر از این بود گفتم اگر با ازمون و خطا حتی !!!!!اوضاع از این هم بدتر است !