محسن ناصری درباره طب سنتی اظهار داشت: در کشور ما آن سطحی که سیاست گذاران به موضوع طب سنتی نگاه می‌کنند باید خیلی فراتر باشد، در کشور چین 40 درصد کل خدمات ملی سلامت توسط طب سنتی اتفاق می‌افتد.

به‌گفته وی در کشور هند 80 درصد کل خدمات به‌عهده نظام‌های سنتی و مکمل است که حدود 6 مکتب را هندی‌ها کار کردند که یکی از شاخه‌هایش همین طب سنتی ایران است که در آنجا تحت عنوان یونانی مدیسین می‌شناسند.

رئیس مرکز تحقیقات بالینی دانشگاه علوم پزشکی شاهد عنوان کرد: این است که از کشوری که در فرهنگ دنیا پایه‌گذار بوده است، انتظار می‌رود که سیاستگذاران مطالب را فراتر ببینند و این شایسته نام ملت ایران است، که متأسفانه فکر می‌کنم در ملت ایران یک درصد، زیر یک درصد باشد.

ناصری ادامه داد: برای اینکه ما تازه شروع کردیم و چینی‌ها در سال 1951 شروع کردند و ما در 1386 شروع کردیم. ما الآن حدود 500 نفر دستیاران و اساتید طب سنتی داریم که در دانشکده‌ها تعلیم دیدند که اگر به کل تعداد پزشکان که چیزی حدود 150 هزار نفر است، مقایسه کنیم, یک عدد بسیار ناچیزی هست, یا سهم دارو در آلمان این سطح را بالا می‌بینند، حدود 30 درصد کل دارو‌ها در کشور آلمان که بزرگترین فروشنده داروهای شیمیایی در ایران و به دنیا است، 30 درصد آلمانی‌ها داروهای گیاهی مصرف می‌کنند.