زوال مغز با مصرف آنتیبیوتیک
آنتیبیوتیکهای تجویز شده برای از بین بردن باکتریهای روده بسیار قوی بوده و مانع رشد سلولهای جدید در هیپوکامپ می شود.
بر اساس تحقیقات جدید مصرف آنتیبیوتیک قوی در مبارزه با باکتریهای روده به دلیل ارتباط بین فعالیت سلولهای خونی خاص مغزی، سیستم ایمنی و روده بر عملکرد مغز نیز تاثیر دارد.
اطلاعات بدست آمده از آزمایش بر روی موشها نشان داد دریافتکنندگان آنتیبیوتیک دارای سطح کمتری گلبولهای سفید Ly6Chi بوده که در مغز، خون و حتی ستون فقرات قابل مشاهده است.
محقق ارشد این تحقیق اظهار کرد: قادریم با جایگزین کردن Ly6Chi تاثیرات آنتیبیوتیک را معکوس کنیم. این نتایج در مورد انسان نیز صادق است.
محقق دیگر این تحقیق از مرکز پزشکی مولکولی در برلین اظهار کرد: پروبیوتیک و ورزش موجب تنظیم فعالیت مغزی شده و گزینه درمانی حقیقی در این درمان خواهد بود.
براساس گزارش ساینس ریپورت، سازمان غذا و داروی امریکا به تازگی اعلام کرده است باید از ورود برخی آنتیبیوتیکهای مضر به بازار پیشگیری کرد. داروی ضد باکتری فلوروکینولون یکی از این داروهاست که عوارض جانبی همچون گیجی، هذیان و اثراتی بر مفاصل، عضلات، سیستم عصبی و اعصاب دارد.
توصیه میشود بیماران مبتلا به برونشیت حاد، عفونتهای دستگاه ادراری و سینوزیت حاد از گزینههای دیگری برای درمان استفاده کنند.
ارسال نظر