محمد رازی رییس انجمن جراحان زانو در همایش دوسالانه بین‌المللی انجمن جراحی زانو آرتروسکوپی و آسیب‌های ورزشی ایران با بیان مشکل حضور بسیاری از جراحان به دلیل تحریم ویزا از سوی کشور آمریکا پس از برجام گفت: بسیاری از اساتید بین‌المللی و شخصیت‌های حقوقی از جمله رییس انجمن بین‌المللی جراحی زانو نتوانستند در این کنگره حضور پیدا کنند.

وی در ادامه گفت: با این وجود انجمن آرتو پلاستی پاکستان، رییس انجمن جراحی زانو و آسیب‌های ورزشی ترکیه و چندی از اعضای این انجمن، رییس انجمن غضروف هندوستان، اعضای انجمن بین‌المللی تعویض مفصل و انجمن بین‌المللی تعویض مفصل شانه خاورمیانه، انجمن ارتوپدی فان عرب تشکل از کشورهای عربی خاورمیانه و آفریقا همچنین پزشکانی از کشور استرالیا و تعداد اندکی از جراحان اروپایی در این کنگره شرکت کردند.
رازی با بیان اینکه با شیوع مشکلات زانو در میان ایرانیان میزان مصرف مکمل‌های زانو افزایش یافته، افزود: در ایران بسیاری از افراد مسن و بازنشسته حتی تا نیمی از درآمد خود را به تهیه مکمل‌هایی مانند کلسیم، ویتامین D و مکمل‌های بسیار گران غضروف‌ساز اختصاص می‌دهند. 
وی با بیان اینکه شبکه‌های ماهواره‌ای با سوء‌استفاده از افزایش مکمل‌های زانو سعی می‌کنند جیب مردم را خالی کنند، افزود: استفاده بسیاری از این مکمل ها و تبلیغات نادرست این شبکه‌ها تبعات زیان‌باری را به سلامت جامعه تحمیل می‌کند.
رازی با بیان اینکه شایع‌ترین مشکل زانو در ایران آرتروز است، اظهار داشت: جراحی رباط زانو در سنین میانسالی، جراحی آرتروسکوپی و اصلاح راستای زانو و در افراد بالای 65 سال و جراحی تعویض مفصل زانو و قرار دادن پروتز در آن جزو شایع ترین جراحی های زانو در کشور به شمار می آیند.
رییس انجمن جراحان زانو  افزود: آسیب‌های مفصلی علاوه بر دوره طولانی درمان که مختل شدن فعالیت‌های اجتماعی افراد را در پی دارد هزینه‌های بسیاری داشته و گاهی این مشکلات منجر به اعتیاد نیز می‌شود.