محمدرضا فخر - مسئول بسیج جامعه پزشکی استان خراسان جنوبی درباره نقش بسیج جامعه پزشکی در تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور اظهار داشت: اطلاع رسانی بسیج درباره تجهیزات پزشکی تولید داخل در سطح کشور باید بیشتر شود؛ شاید در سطح نمایشگاهی کاری انجام شده باشد اما در سطح عام سیستمی که محصولات و تجهیزات داخلی را به تیم‌های نیازمند معرفی کند هنوز وجود ندارد.

وی ادامه داد: البته بسیج جامعه پزشکی سال گذشته در حوزه معرفی تجهیزات پزشکی نمایشگاهی را برپا کرد اما این نوع اقدام باید توسعه پیدا کند، همچنین بولتنی وجود داشته باشد که داروهای داخلی را معرفی کند.

مسئول بسیج جامعه پزشکی استان خراسان جنوبی با بیان اینکه در تحقق اقتصاد مقاومتی الگو بودن بسیج جامعه پزشکی بسیار مهم است، تصریح کرد: در تحقق این موضوع باید اطلاع رسانی به سایر همکاران و ارگان‌ها انجام شود تا بسیج جامعه پزشکی ما شرایط الگو شدن را پیدا کند.

نقش راهنماهای بالینی در تحقق اقتصاد مقاومتی

وی با اشاره به اینکه تکیه بر موضوع بهداشت در تحقق اقتصاد مقاومتی توسط بسیج جامعه پزشکی بسیار موضوع حائز اهمیتی است، بیان کرد: مشکلی که در کشور وجود دارد اقدامات القائی برخی پزشکان است که ضرورتی برای انجام آن وجود ندارد.

فخر، ادامه داد: اگر بسیج جامعه پزشکی در تعریف گایدلاین‌های درمان سرعت بیشتری داشته باشد، می‌تواند در تحقق اقتصاد مقاومتی کمک کننده باشد.

وی با بیان اینکه اگر در سطح کشور یک گایدلاین مصوب داشته باشیم و تقریباً همکاران ما به استناد آن اقدامات لازم را انجام دهند، به بسیج پزشکی گفت: این موضوع می‌تواند برای هماهنگی بین ارگان‌ها کمک کننده باشد و به این شکل اقدامات القائی کمتر می‌شود.

فخر با بیان اینکه باید از ظرفیت بزرگ حلقه‌های صالحین در بسیج جامعه پزشکی به منظور تحقق اقتصاد مقاومتی استفاده بیشتری کنیم، خاطرنشان کرد: بستر چند 10 هزار نفری حلقه‌های صالحین فراهم است که می‌توان از آن در حوزه آموزش بهداشت و پیشگیری از بیماری در سطح کشور استفاده کرد.

گفتنی است، گایدلاین‌های بالینی مجموعه ای نظام مند از آخرین و معتبرترین شواهد علمی هستند که شیوه‌های برخورد بالینی با یک بیمار را بطور طبقه بندی شده با در نظر گرفتن اولویت‌ها،‌ اثربخشی و هزینه اثربخشی بیان می‌کنند.