11 هزار دانشجو به عتبات عالیات اعزام شدند
نماینده ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان در عراق از پایان چهاردهمین دوره اعزام دانشجویان به عتبات در دوم اردیبهشت خبر داد.
رضا همدانی، نماینده ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان در عراق گفت: بدون شک اثرپذیرترین قشر جامعه جوانان دانشگاهیان هستند و به تبع آن میتوانند اثر گذارترین قشر جامعه نیز باشند.
همدانی با تاکید به اینکه بهترین اقدام فرهنگی برای عزیزان دانشجو و دانشگاهیان زیارت عتبات عالیات است، همکاری صمیمانه بعثه مقام معظم رهبری در عراق ، سازمان حج و زیارت و ستاد شمسا را از عوامل مهم موفقیت این دوره از اعزام دانشگاهیان به عتبات ذکر کرد.
همدانی گفت: دوره چهاردهم اعزام عتبات دانشگاهیان سراسر کشور اعم از دولتی، آزاد و غیره با ثبت نام اینترنتی بیش از 50 هزار نفر از دانشجویان و دانشگاهیان آغاز شد.
وی افزود: حدود یازده هزار نفر از این داوطلبان با قرعه کشی برای اعزام به عتبات برگزیده شدند که اعزام آنها از پنجم بهمن 94 در قالب 279 کاروان دانشجویان به صورت هوایی و زمینی آغاز شد.
همدانی گفت: با همکاری سازمان حج و زیارت و شرکت شمسا تدابیری برای بهتر اداره شدن هتلهای دانشگاهیان در نظر گرفته شد، که از آن جمله می توان به توجه خاص به مدیران ثابت هتل های دانشجویی نام برد که با روحیات این قشر آشنایی بیشتر داشته باشند.
نماینده ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان ایران در عراق جلسات قبل از سفر برای هر کاروان در استانها و همایش قبل از سفر برای تمامی کاروانها به صورت جمعی را از دیگر اقدامات این ستاد اعلام کرد و گفت: هدف از این جلسات آشنایی و ارائه اطلاعات لازم در خصوص سفر به عتبات برای دانشجویان و دانشگاهیان، قبل از سفر بود که اثرات بسیار مثبت آن را در طول اعزام کاروانها مشاهده کردیم.
وی افزود: برنامههای ویژهای با همکاری و برنامهریزی بعثه مقام معظم رهبری و ستاد عتبات تنظیم شد که از آن جمله میتوان به اعزام تمامی کاروانهای دانشگاهی به مرقد جناب حربن یزید ریاحی بود.
همدانی با قدردانی از ستاد عملیات عتبات که مسئولیت تامین امنیت و انتقال تمامی کاروانهای دانشگاهیان به مرقد حر را بر عهده داشتند، گفت: بعثه مقام معظم رهبری نیز با تدارک برنامه پر مخاطب روایتگری در کنار مقبره حر، و بیان وقایع کربلا نقش بسیار موثری در رضایتمندی دانشجویان و دانشگاهیان ایفا کرد.
همدانی با ابراز خشنودی از اعزام مداح ثابت توسط ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان گفت: تمامی کاروانهای ورودی در روز اول و وداع در شب آخر در کربلا و نجف به صورت جمعی از مداحی بهره بردند.
همدانی برگزاری بیش از 40 همایش با نام «احلی من العسل» در سالن اجتماعات بعثه مقام معظم رهبری در کربلا را بسیار تاثیر گذار توصیف کرد و گفت: دانشگاهیان با استقبال بی نظیر از همایش «احلی من العسل» که در روزهای زوج در سالن اجتماعات بعثه مقام معظم رهبری در کربلا برگزار میشدند، این همایش را بعد از زیارت حرمهای شریف از بهترین برنامههای این سفر معنوی خود دانستند.
همدانی، گفت: برگزاری دو گردهمایی بزرگ کوثر شناسی و سبک زندگی فاطمی در سالن اجتماعات خاتم الانبیاء حرم مطهر امام حسین (علیه السلام) نیز از دیگر برنامه هایی بود که مورد توجه دانشگاهیان زائر عتبات قرار گرفت.
وی افزود: در نجف اشرف نیز حدود 90 برنامه روایتگری و بازدید از مرقد و کتابخانه علامه امینی و بازدید از بیت حضرت امام خمینی (ره) و آشنایی با مهندسی انقلاب و فرهنگ استعمار ستیزی امام، توسط بعثه مقام معظم رهبری در نجف برای دانشگاهیان برگزار شد.
همدانی برنامه ریزی مناسب در دوره سیزدهم، توسط بعثه مقام معظم رهبری، سازمان حج و زیارت، ستاد عملیات شمسا و ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان را عامل اصلی موفقیت دوره چهاردهم و استقبال چشمگیر دانشجویان در این دوره ارزیابی کرد.
این مدیر فرهنگی در ادامه گفت: در دوره چهاردهم نیز همچون دورههای قبل، تمامی کاروانهای دانشگاهیان جلسات بعد از سفر کاروانی و گردهمایی استانی برای هر استان در نظر گرفته شده است که اولین گردهمایی در استان خراسان رضوی و در جوار حرم مطهر حضرت رضا (علیه السلام) در مشهد مقدس در دهم اردیبهشت 95 برگزار خواهد شد.
وی گفت: چهاردهمین دوره اعزام کاروان های دانشگاهیان به عتبات در 2 اردیبهشت 95 با اعزام دو کاروان از استان لرستان به کار خود پایان خواهد داد.
ارسال نظر