علیرضا عباسیان - متخصص طب سنتی و معاون مدیرکل طب سنتی وزارت بهداشت در سمپوزیوم بررسی جایگاه طب سنتی در ایران و اسپانیا که رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه سانتیاگو اسپانیا نیز حضور داشت، اظهار داشت: برای جهانی شدن هیچ چاره‌ای نداریم مگر اینکه از مرزهای خودمان بیرون رویم، همان کاری که کشورهای دیگر با دیدگاه فراملی فکر انجانم دادند و با این کار می‌توانیم طب سنتی‌مان را جهانی کنیم.

وی با اشاره به ضرورت مستندسازی طب سنتی با علوم جدید و هم اکنون ورود به عرصه‌های بین‌المللی ادامه داد: امروزه در کشورهای دنیا مردم از دانشگاه‌ها مالیات خود را مطالبه می‌کنند که نباید فقط صرف نوشتن مقاله خلاصه شود و باید به راه‌اندازی شرکت‌های دانش بنیان تبدیل شود. بنابراین بخش کوچکی از بودجه دانشگاه‌ها را دولت‌ها می‌پردازند.

معاون مدیرکل طب سنتی وزارت بهداشت در ادامه افزود: امروزه اگر برای فراگیری دانش بیماری قلب متخصصان به امریکا می‌روند باید عنوان کرد که بهترین آموزش و فراگیری تکنیک‌های طب سنتی در کشور ایران است و ما می‌توانیم طب سنتی‌مان را صادر کنیم.

عباسیان در خاتمه به اهمیت همکاری ایران در رشته طب سنتی با اسپانیا اشاره کرد و افزود: اسپانیا دروازه ورود اسلام به اروپا بوده است و برخی از حکمای ما در اسپانیا بدنیا آمدند، بنابراین حتی پیش بینی می‌شود برخی از منابع طب ایرانی در کشور اسپانیا باشد که آنها نتوانستند این منابع را استخراج کنند.