چند توصیه به مبتلایان آسم و آلرژی
فوق تخصص آسم و آلرژی گفت: افراد با دوری از هر مادهای که به آن حسیاست دارند، میتوانند در کنترل آلرژی خود موثر باشند.
محمدعلی زمانی با اشاره به اینکه آلرژی فصلی یکی از انواع شایع آلرژیهاست، اظهار کرد: حساسیت فصلی یکی از مشکلاتی است که برخی از افراد در فصل بهار و پاییز با آن رو به رو میشوند.
وی افزود: ژنتیک از موثرترین عوامل ابتلا به حساسیت است که اگر والدین دچار حساسیت باشند، امکان بروز حساسیت در فرزندان نیز وجود دارد.
زمانی تصریح کرد: موادی همچون گرده گیاهان، برخی داروها، مو و پشم و پر حیوانات، گرد و غبار هوا، برخی غذاها و نیش حشرات آلرژیزا هستند و باعث میشوند که سیستم ایمنی بدن، بیش از حد فعال شود.
وی در خصوص علائم آلرژی، گفت: آبریزش بینی، ریزش اشک، سرفه، عطسه و اشکال در تنفس، گرفتگی بینی، خارش و تورم پوست، خشکی و قرمزی پوست و حتی بروز جوشهای پوستی را میتوان از علائم آلرژی بیان کرد. نوع این علائم بستگی به واکنش افراد نسبت به آن ماده آلرژیزا متفاوت است.
زمانی، تغییر محل زندگی، عدم استفاده بیش از حد از آنتی بیوتیک خوراکی و تزریقی و انجام درمانهای پیشگیرانه قبل از شروع حساسیت را از جمله موارد درمان آلرژی بیان کرد و افزود: واکسن آلرژی ایمونوتراپی برای افرادی که در مقابل درمان حساسیت مقاوم هستند، تجویز میشود.
ارسال نظر