مومنی:
از هیچ نامزدی در انتخابات حمایت نمیکنیم
مراسم دیدار محسن مومنی شریف رئیس حوزه هنری با کارکنان این نهاد یکشنبه ۱۸ فروردین ماه در تالار اندیشه برگزار شد.
به گزارش پارس به نقل از (ایسنا) ، سعید بیابانکی مجری این مراسم دو ساعته بود که در آن برنامه های بخش های مختلف حوزه هنری تشریح شد.
محمد حمزه زاده معاون هنری رئیس حوزه هنری، سهیل جهان بیگلری مدیر عامل سازمان توسعه سینمایی سوره هم در این مراسم حضور داشتند.
محسن مومنی شریف در بخشی از این مراسم که به سنت هر سال پس از پایان تعطیلات نوروزی برگزار می شود درباره برنامه های حوزه هنری در سال ۹۲ صحبت کرد.
رئیس حوزه هنری با تبریک سال نو و آرزوی موفقیت برای همکارانش در این سال به فرارسیدن ایام فاطمیه اشاره کرد و گفت: حضرت زهرا (س) کوثر و خیر کثیر است، امیدوارم در این سال که با نام متعالی ایشان گره خورده برای همه شاهد خیر و برکت باشیم.
وی ادامه داد: فعالیت ها در حوزه هنری متنوع است، گاهی حتی خود همکاران بخش های مختلف از کارهای هم خبر ندارند. به دلیل گستردگی فضا و تنوع کارها لازم است چنین جلساتی برگزار شود و ما با اهداف و برنامه ها و تلاش های هم بیشتر آشنا شویم.
مومنی شریف گفت: در آغاز سال ۹۱ و در دیداری که با هم داشتیم چشم اندازی که من از سال داشتم، بهتر بود اما متاسفانه به دلیل مشکلات مالی و دریافت یک سوم بودجه ای که مقرر بود پارسال به ما داده شود، کمی دچار مشکل شدیم.
وی ادامه داد: به لطف خدا کارها و برنامه های حوزه هنری با وجود کمبود بودجه انجام شد، روزگار بر وفق مراد نبود اما تجربه های تلخ هم آموزنده هستند. می توانستیم ۷۰ درصد کارهایمان را به این بهانه تعطیل کنیم اما همه دوستان در همه بخش ها تلاش کردند تا برنامه های حوزه هنری محقق شود.
مومنی شریف گفت: حوزه هنری باید از بودجه دولتی فاصله بگیرد و درآمدزایی کند. ما باید خالق آثاری ممتاز و هنری باشیم، آثاری که در عین وفاداری به باورهای مذهبی و دینی و اصولی که حوزه هنری به آن متعهد است، مخاطب داشته باشند.
وی ادامه داد: در عرصه هنر جامعه ایرانی همچنان علاقمند است محصولات ایرانی تهیه کند، فیلم ها، کتاب ها، موسیقی و آثار هنری فاخری که به باورهای اسلامی و ایرانی وفادارند میان مردم مخاطب دارند و اگر دیده نمی شوند به این دلیل است که عرضه آنها درست نیست.
مومنی شریف افزود: در سال ۹۱ آثاری در حوزه هنری به ویژه در بخش سینما تولید شد که ارزش های خانوادگی و ملی و مذهبی ما را ترویج می کرد، آنچه ما در هنر به دنبال آن هستیم، نزدیک شدن به دیدگاههای مقام معظم رهبری است.
رئیس حوزه هنری در بخش دیگری از سخنانش گفت: حوزه هنری در سال ۹۱ در بخش سینما شاهد رویدادهای مختلف بود و نقش حوزه در مدیریت اکران نسبت به دوره های قبل تغییر کرد و پررنگ شد. سینمای ایران آنچه امروز وجود دارد و در جهان صاحب منزلت است محصول انقلاب اسلامی است، پیش از انقلاب و در اواخر دهه ۵۰ سینمای ایران مرده بود.
وی ادامه داد: سینمای ایران در پس از انقلاب مروج اخلاق، دینمداری و ارزش های جامعه ایرانی بوده است. در سال های اخیر متاسفانه با تولید بعضی فیلم ها سینمای ایران مسیر نامطلوبی را در پیش گرفته بود، آثاری که تولید می شد خطوط قرمز، نهاد خانواده و منزلت زن را نادیده می گرفت و این روند هشدار حوزه هنری در آغاز سال ۹۱ را در پی داشت.
مومنی شریف گفت: پیش بینی می کردیم که این رفتار حوزه هنری واکنش هایی به همراه داشته باشد، ما را متهم به سیاسی کاری کنند، در حالی که آنچه انجام دادیم در چارچوب اهداف فرهنگی حوزه هنری بوده، وضعیت سینما در چند سال اخیر با دیدگاههای مقام معظم رهبری به این هنر فاصله داشته و ما قصد داریم در مسیر دیدگاه و فرمایشات معظم له حرکت کنیم.
رئیس حوزه هنری ادامه داد: می دانستیم که گروهی از تهیه کنندگان، مدیران سینمایی، فیلمسازان و فعالان صنفی ما را ناعادلانه و ناجوانمردانه قضاوت می کنند، شبکه های بیگانه و روشنفکرانی که ضدنظام بودند هم با این جریان همراه شدند، اما عجیب است که بعضی مواقع گروهی به این جریان پیوستند که همیشه فریاد وا اسلاما داشتند.
مومنی شریف گفت: ممکن است هنوز هم به ما انگ سیاسی بزنند، در حالی که حوزه هنری هرگز نهادی سیاسی نبوده، سال پیش فشار روی حوزه هنری بسیار بود، اما ما از اهدافمان فاصله نگرفتیم. ما مطالبات رهبری را در فضای فرهنگی و هنری پی می گیریم و با دولت هایی که ارزش ها را ارج می نهند همراهی بیشتری داریم.
وی ادامه داد: اگر سال ۹۱ حوزه هنری نسبت به تولید فیلم های مغایر با ارزش ها موضع گیری نمی کرد از میان ۱۵ فیلمی که با این موضوع در سال ۹۰ ساخته شد، سال ۹۱ بیش از ۴۰ فیلم با این نگاه تولید می شد و امسال شاهد اکران آنها بودیم. خوشبختانه آنچه تا امروز به اطلاع ما رسیده نشان نمی دهد امسال شاهد تولید و نمایش چنین آثاری باشیم.
رئیس حوزه هنری افزود: انتخابات ریاست جمهوری را پیش رو داریم، حضور همه ما در این فضا یک واجب شرعی است، اما حوزه هنری از نامزدی حمایت نمی کند و از امکانات این نهاد به نفع نامزدی استفاده نخواهد کرد.
وی درباره روز هنر انقلاب اسلامی و یادبود سالگرد شهادت شهید آوینی گفت: شهید آوینی یکی از بزرگان هنر انقلاب است، دوره کوتاهی که این شهید در حوزه هنری بود به این نهاد آبرو داد و باعث افتخار است که نام شهید آوینی و نام حوزه هنری در کنار هم آورده می شود.
محسن مومنی شریف گفت: روز هنر انقلاب اسلامی پاسداشتی از تلاش هنرمندانی است که در سایه سار انقلاب رشد کردند و به هنر و فرهنگ این سرزمین خدمت کردند. حوزه هنری نسبت به تحلیل جایگاه هنر انقلاب و هنرمند انقلابی احساس وظیفه می کند.
در پایان این مراسم محسن مومنی شریف از فعالیت های دکتر سعید کشن فلاح در حوزه هنری تجلیل کرد.
ارسال نظر