به گزارش پارس به نقل از ایسنا، محمدرضا صائینی اظهار کرد: مردان به دلیل نقش اجتماعی‌شان و سر و کار داشتن با مشاغل سخت و کارهای قدرتی نسبت به زنان یا کودکان، بیشتر در معرض خطرات ناشی از این موقعیت‌ها قرار می‌گیرند.

وی افزود: حوادث رانندگی و جاده‌ای، سوانح ناشی از مشاغل خاص و همچنین اثرات منفی برخی مواد‌شیمیایی و آلوده‌کننده در کارخانه‌ها و معادن، از مردان بیشتر قربانی می‌گیرد. علاوه بر حوادث و سوانح، بیماری‌هایی از قبیل سرطان پروستات نیز مردان را تهدید کرده و بیشترین کسانی‌که در معرض این سرطان هستند مردان میان‌سال هستند.

صائینی ادامه داد: این در حالیست که متأسفانه مردان نسبت به زنان توجه کمتری به سلامت خود و مقوله پیشگیری دارند. تصور مردان آن است که آسیب‌ناپذیر هستند و به همین دلیل زمانی برای بیماری خود مراجعه می‌کنند که در مراحل سخت بیماری قرار دارند.

رئیس مرکز بهداشت استان زنجان، درباره اقدامات لازم جهت آگاهی مردان در رابطه با این بیماری‌ها، تصریح کرد: وزارت بهداشت سعی دارد این اقدامات را در قالب بحث‌های آموزشی به آقایان ارائه کند. همچنین برای جلوگیری از ابتلا به سرطان پروستات، آن‌ها باید سالانه حداقل یک‌بار با مراجعه به مراکز بهداشت اقدام به غربالگری کنند.

طی ساله‌های گذشته با اقدام داوطلبانه پزشکان در سراسر کشور برای ارائه خدمات مشاوره‌ای رایگان در مطب پزشکان و کلینیک‌های منتخب و اطلاع‌رسانی درباره ابعاد مختلف سلامت مردان و اهداف آن، آموزه‌های کافی به طور سالیانه به آن‌ها ارایه شده است.