«خروس» از جذابترین سریالهای کمدی سالهای اخیر است
تهیهکننده سریال «خروس» درباره تصمیم شبکه دو مبنی بر پخش این مجموعه در ماه رمضان ۹۲ توضیح داد: ابتدا این کار قرار بود برای نوروز در ۱۵ قسمت ۴۵ دقیقهای ارائه شود، اما با صلاحدید مدیران شبکه پخش آن به ماه رمضان موکول شد؛ بر همین اساس زمان هر قسمت کم و تعداد قسمتها افزایش مییابد.
به گزارش پارس علیرضا ابراهیمی دلیجانی در گفت وگو با خبرنگار سرویس تلویزیون خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) ، خاطرنشان کرد: سریال « خروس» به کارگردانی سعید آقاخانی ابتدا قرار بود نوروز پخش شود، چرا که با ساختار نوروزی در حال تهیه بود، اما حالا که در پخش ماه رمضان قرار گرفته قرار است در ۲۶ قسمت به مخاطبان ارائه می شود.
وی با بیان اینکه برآوردمان برای سریال « خروس» این بود که تا ۱۲ فروردین ۹۲ تصویربرداری داشته باشیم، اظهار کرد: ما تصور می کردیم این مجموعه به خاطر ساختار نوروزی اش عید امسال از شبکه دو پخش شود، بر این اساس قصد داشتیم تا ۱۲ فروردین کار تصویربرداری مان را ادامه دهیم، اما وقتی متوجه شدیم « خروس» ماه رمضانی شده است، قرار شد مابقی کار را از فروردین سال ۹۲ آغاز کنیم و حداقل ۲۰ جلسه دیگر کار داریم تا پروژه را به پایان برسانیم.
تهیه کننده سریال « خروس» در ادامه با بیان اینکه « امیدواریم کم شدن زمان قسمت های این مجموعه به کلّیت آن لطمه وارد نکند» ، گفت: نویسنده و کارگردان تمام تلاش شان را در این باره به کار بستند و خوشبختانه چنین اتفاقی نیفتاده است. در کل به اذعان دوستان و مدیران شبکه، « خروس» تا اینجای کار یکی از جذاب ترین سریال های کمدی طی سال های اخیر شده است و به نوعی می توان پیش بینی کرد بهترین سریال کمدی خواهد شد، بنابراین این مجموعه چه در نوروز و چه در ماه رمضان پخش شود، در هر صورت امیدوارم خوب باشد.
سریال خروس
ابراهیمی دلیجانی در ادامه گفت و گوی خود در پاسخ به اینکه در ساخت پروژه « خروس» تا کنون با مشکل مالی مواجه شده اید؟ به ایسنا گفت: ما تمام تلاش مان را به کار بستیم تا مشکلی پیش نیاید، اما تا کنون هیچ دریافتی از سازمان نداشتیم و شبکه قول داده است که در اولین فرصت بودجه اقساط کارمان را بپردازد. هرچند تا آنجا که در توان مان بوده دستمزدهای اغلب اعضای گروه را تا حدودی پرداخت کرده ایم و امیدواریم با مساعدت مالی سازمان باقیمانده دستمزدها نیز پرداخت شود تا مبادا بار مالی روی کیفیت کار تاثیر منفی بگذارد.
وی تاکید کرد: به نظرم در این شرایط مالی تلویزیون، تهیه کنندگان و سایر عوامل نباید پشت شبکه ها را خالی کنند، چرا که اوضاع چه خوب و چه بد می گذرد و مهم این است که هوای تلویزیون را داشته باشیم. تلویزیون تا کنون خیلی از افراد را صاحب شهرت کرده است و این بی انصافی است که در این شرایط تنهایش بگذاریم و پشتش راخالی کنیم. ضمن اینکه در حال حاضر بسیاری از تهیه کنندگان کارشان را تعطیل کرده اند. من این مسئله را می پذیرم که کار کردن در این شرایط سخت است و عوامل خیلی زحمت می کشند، اما نباید این را از یاد ببریم که برخی از تهیه کنندگان در مقاطع مختلفی از تلویزیون سودهای خوبی هم برده اند و حالا درست نیست که با بی انصافی و کم صبری رهایش کنند؛ در اینجا تاکیدم این است که نباید بچه ناخلف تلویزیون شویم و من به بهبود اوضاع مالی سازمان در سال جدید کاملا امیدوار هستم.
ابراهیمی دلیجانی در پایان ضمن تشکر از علی دارابی (معاونت سیما) ، علی بخشی زاده (مدیر شبکه دو) و مسعود صباح (مدیر گروه مجموعه های شبکه دو) نظرش را درباره حضور اسپانسرها و کمک به تلویزیون این گونه عنوان کرد: اگر اسپانسرها جایگاه تلویزیون را زیر سوال نبرند و در متن و قصه اثر مداخله غیراصولی نکنند، می تواند اتفاق بسیار خوشایندی هم باشد و اتفاقا در جای خود به اوضاع مالی تلویزیون کمک می کند. در نهایت امیدواریم با آمدن سال جدید، مشکلات مالی هم حل شود تا با اشتیاق بیشتری به ساخت کارهای جدید برای مخاطبان مشکل پسند تلویزیون بپردازیم.
ارسال نظر