در دین اسلام هیچ روزی نحس نیست
حجت الاسلام علی اکبری گفت: در دین مبین اسلام هیچ لحظه، ساعت و روزی نحس نیست بنابر این نحستی در ۱۳ فروردین وجود ندارد.
به گزارش پارس حجت الاسلام علی اکبری به مناسبت ۱۳ فروردین روز طبیعت در گفت وگو با خبرنگار فارس در آبیک اظهار داشت: در دین مبین اسلام، هیچ لحظه، ساعت و روزی نحس نیست بنابر این، اینکه عده ای برای فرار از نحسی روز ۱۳ فروردین به دامان طبیعت پناه می برند، خرافه ای بیش نیست.
وی افزود: نحسی که مردم برای ۱۳ فروردین قایل هستند، بدعت و خرافه است چرا که ۱۳ فروردین یک جشن باستانی است و در کتب دینی هیچ اشاره ای به آن نشده است.
امام جمعه شهر خاکعلی ادامه داد: روز ۱۳ فروردین باید روز استفاده از نعمت های الهی و مواهب طبیعی باشد که مطلوب است مردم به دور از اسراف، تبذیر و بدون گناه و معصیت به تفریح در این روز بپردازند.
اکبری اضافه کرد: روز ۱۳ فروردین باید روز تنفس جدید، خوب، خوش و خرم برای مردم باشد نه اینکه به بهانه روز طبیعت، خرافات در اذهان مردم رخنه کند و یا روز معصیت و گناه، روز تضییع حقوق مردم و تخریب منابع طبیعی باشد.
وی تصریح کرد: مردم باید از انجام رفتارهای ناهنجار و ساختارشکنانه در روز طبیعت پرهیز کنند و با رفتارهای معقولانه از طبیعت و هوای پاک لذت ببرند.
سبک زندگی اسلامی ترویج یابد
امام جمعه شهر خاکعلی با تأکید بر ترویج و نهادینه کردن سبک زندگی اسلامی از سوی آحاد جامعه بیان کرد: شکرگزاری از خدای متعال یکی از سبک های زندگی اسلامی است بنابر این مردم باید بدانند که شکر کردن، سپاسگزاری و حق شناسی کردن و شناختن نعمت از منعم است و مصرف کردن آن باید در راهی که نعمت دهنده از آن خشنود است، باشد.
اکبری ادامه داد: به نقل از عایشه همسر پیامبر (ص) ، آمده است که پیامبر اکرم (ص) نیمه شبی به نماز ایستاد و در رکوع و سجود بسیار می گریست تا جایی که اشک به سینه های مبارکشان جاری می شد که عایشه درخصوص گریه ها از پیامبر اسلام (ص) سئوال کرده بود که سبب گریه هایت چیست در حالی که گذشته و آینده ات غرق در معرفت و آمرزش است که پیامبر (ص) در پاسخ فرموده بودند آیا خدا را عبادت نکنم و بنده شاکر خدا نباشم که البته حضرت زهرا (س) نیز چنان به نماز و تهجد می پرداخت که پاهای مبارکشان ورم می کرد که البته اول برای همسایه و سپس برای خانواده خود دعا می کردند.
وی افزود: از امام باقر (ع) آمده است که ایشان فرموده اند: « بنده بین سه چیز است: بلا که باید صبر پیشه کند، قضای الهی که انسان باید تسلیم باشد و نعمت که انسان باید شکرگزار باشد. » که مردم باید به این حدیث توجه داشته و همواره سپاسگزار نعمت های الهی و تسلیم امر خدای متعال باشند.
ارسال نظر