به گزارش پارس به نقل از ایسنا، پیمان سنندجی با بیان اینکه سه ارگان، اعم از سازمان حفاظت محیط زیست، شهرداری تهران و ستاد مدیریت سوخت، وظیفه نوسازی مینی بوس‌های فرسوده را عهده دار هستند گفت: متاسفانه طی سال گذشته و امسال سهم 20 میلیون تومانی سازمان محیط زیست و ستاد مدیریت سوخت در نوسازی مینی بوس ها محقق نشده و تنها سهم شهرداری تهران اعتبار 20 میلیونی نوسازی را مهیا دارد.

به گفته سنندجی، در حال حاضر شهرداری تهران با توافقاتی که با بعضی خودروسازان شده، نوسازی مینی بوس‌های فرسوده را آغاز کرده به طوری که خودروسازان متعهد شده‌اند وام های کم بهره به مالکان مینی بوس‌ها پرداخت کنند.

وی تاکید کرد: در گام نخست نوسازی، برای نوسازی 30 دستگاه مینی بوس با خودروسازان وارد مذاکره شده که تا پایان سال نوسازی خواهند شد.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران با اشاره به اینکه سال‌های متمادی روز هوای پاک فرا می رسند و خبری از نوسازی اتوبوس های فرسوده نیست، گفت: اکنون بیش از 3000 دستگاه اتوبوس فرسوده با سن فرسودگی 11 سال در ناوگان داریم که از سال 89 تاکنون حتی یک دستگاه نوسازی نشده است.

وی با اشاره به 2 بُعد آلودگی و ایمنی اتوبوس‌های فرسوده اظهار کرد: اتوبوس‌های دیزل هم به لحاظ ایمنی و هم آلودگی در شرایط بدتری قرار دارند.

سنندجی ابراز امیدواری کرد که پروژه تحویل اتوبوس از سوی دولت، زودتر به سرانجام برسد و تاکید کرد: در حال حاضر شهر تهران نیاز به 9 هزار دستگاه اتوبوس دارد که تنها 6500 دستگاه داریم در عین حال که ماهانه 75 دستگاه اتوبوس به ناوگان فرسوده شهر اضافه می شود.

وی گفت: به جز 1113 دستگاه اتوبوسی که شهرداری تهران از سال 87 به بعد خریداری کرده، اتوبوسی از دولت تحویل نشده است.

سنندجی با اشاره به اقدامات اتوبوسرانی تهران در روز هوای پاک تصریح کرد: خاموش کردن اتوبوس‌ها در پایانه، کنترل دودزایی اتوبوس ها و معاینه فنی اتوبوس‌ها از جمله اقدامات است.