تربیت دانشآموزان مورد غفلت واقع شده است
یک نخبه بسیج فرهنگیان گفت: اگر در تعریف آموزش و پرورش، «آموزش» را ابتدا میآوریم نه اینکه اهمیت آن بیشتر است، بلکه ابزاری است که فرزندانمان را درست تربیت کنیم اما متأسفانه مقداری از تربیت دانشآموزان غافل ماندهایم.
به گزارش پارس به نقل از اشرف زهرهوند نخبه بسیج فرهنگیان اظهار داشت: 21 سال سابقه تدریس دروس زبان انگلیسی و جامعهشناسی در دبیرستانهای شهرری را دارم، دکترای جامعهشناسی فرهنگی و سابقه تدریس در دانشگاه فرهنگیان از جمله فعالیتهای علمیام است.
وی ادامه داد: 13 سال عضو بسیج فرهنگیان و عضو شورای تخصصی زبان انگلیسی دفتر تألیف کتب درسی بوده و مدرس آموزش خانواده هستم.
زهرهوند افزود: اعتقاد دارم معلم علاوه بر مهارت علمی باید نگاه علمی و مهارتی در کار داشته باشد؛ دانشآموزان 15 تا 20 درصد اوقات مدرسه، دروس مختلف را یاد میگیرند اما ما هیچ وقت یاد نمیگیریم چطور در درسهای مختلف پرسش کرده و با دیگران ارتباط برقرار کنیم.
این نخبه بسیج فرهنگیان با اشاره به راه حل در این زمینه افزود: راه حلی که پیدا کردهام این بود که باید نسبت به موضوعات مختلف آگاهی داشته و اطلاعات ما بهروز باشد. بنده 6 جلد کتاب درخصوص «فرهنگ کار، جامعهشناسی دورکاری، اقدامپژوهی در آموزش و پرورش، الگوی فرهنگ ملی کار» و دو کتاب زبان تخصصی تألیف کردهام.
زهرهوند تصریح کرد: اگر در تعریف آموزش و پرورش، «آموزش» را ابتدا میآوریم، نه اینکه اهمیت آن بیشتر است، بلکه ابزاری است که فرزندانمان را درست تربیت کنیم، اما متأسفانه مقداری از تربیت دانشآموزان غافل ماندهایم.
ارسال نظر