به گزارش پارس،به نقل از مشرقسکینه عمرانی عضو فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: زنگ خطر مصرف مواد مخدر صنعتی و محرک‌ها بویژه میان دختران جوان در جامعه به صدا در آمده است.

 
وی با اشاره به نشست‌های متعدد فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی با سازمان‌های مختلف از جمله کمیته امداد، بهزیستی و... گفت: یکی از مهم ترین مواردی که در این نشست‌ها به آن پرداخته می‌شود، اعتیاد به مصرف مواد مخدر زنان و پیامدهای ناشی از آن است، در حال حاضر مواد مخدر به شکل های مختلف و متنوع با ظاهری فریبنده در برخی محفل‌های زنانه توزیع می‌شود و مصرف‌کنندگان از عوارض شوم آن بی خبرند.
 
عمرانی افزایش اعتیاد زنان در جامعه ایرانی - اسلامی دردناک دانست وتصریح کرد: باید درباره مقابله با شیوع اعتیاد در زنان با مشارکت دستگاه‌های ذی‌ربط و متولی، نقشه راهی تهیه و در اختیار نهادها قرار گیرد.
 
به گفته عضو فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی با اتخاذ برنامه‌ها و سیاست‌هایی باید زنان فرهیخته برای ورود به عرصه‌های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی حمایت شوند و بدین طریق از ایجاد سرخوردگی در زنان جامعه و روی آوردن آن ها به آسیب‌های اجتماعی و به‌ویژه اعتیاد ممانعت به عمل آورد.
 
عمرانی افزود: باید برنامه‌هایی اتخاذ شود زمانی که شاخص‌های اجتماعی بهبود یابند دیگر بحث زنانه‌شدن بسیاری از آسیب‌ها هم از بین می‌رود و از آمار اعتیاد زنان به میزان قابل توجهی کاسته می‌شود.
 
 وی بیان کرد: بخش دولتی و غیردولتی در توان‌افزایی زنان در حوزه‌های اجتماعی، سیاسی و اقتصادی باید تلاش مضاعف کنند و مهارت‌های لازم را برای زندگی در شرایط فعلی جهانی و جامعه برای زنان فراهم کنند.
 
عمرانی تاکید کرد: باید عوامل اجتماعی که در گرایش زنان به سمت اعتیاد موثر هستند، به طور دقیق‌تر مورد بررسی قرار دهیم و با رصد تمام جوانب آن به این موضوع توجه ویژه‌ای داشته باشیم.
 
به گفته عضو فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی بررسی جامع این موضوع و آسیب‌شناسی آن می‌تواند در رفع این معضل بسیار موثر باشد.
 
عمرانی همچنین؛ مطالعه و بررسی و تعیین سیاست‌های راهبردی در حوزه اعتیاد زنان و مطالعه و ارزیابی مستمر و دوره‌ای در خصوص وضعیت زنان و خانواده‌های آسیب‌دیده از جرائم مرتبط با موادمخدر و روان‌گردان‌ها، تقویت و گسترش برنامه‌ها و فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی با رویکرد مبانی دینی به‌منظور مصون‌سازی و صیانت از سلامت زنان و دختران سالم و در معرض خطر موادمخدر و روان‌گردان‌ها و اعتیاد به آن‌ها، هماهنگی و نظارت بر حسن اجرای فعالیت‌های دستگاه‌های متولی دولتی و غیردولتی در برنامه‌های ویژه زنان و خانواده و تلاش در جهت ارتقاء کیفی فعالیت‌های آنان را از اقدامات پیشگیرانه با اعتیاد عنوان کرد.