به گزارش پارس به نقل از ایرنا، در این نشست که به همت «دفتر طب سنتی و مکمل سازمان جهانی بهداشت» به مدت سه روز در شهر گوانگجوی چین برگزار شد، شرکت کنندگان سیاست گذاریهای علمی و عملی استفاده از طب سنتی را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.

دکتر «امیر هومن کاظمی»، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و استاد دانشگاه پکن به نمایندگی از کشورمان در این اجلاس حضور داشت.

در این نشست علمی همچنین متخصصان و مشاران طب سوزنی این سازمان از کشورهای کانادا، استرالیا، فرانسه، سوئیس، ایتالیا، برزیل، آمریکا، اندونزی، هنگ کنگ، مالزی، تایلند، کره جنوبی و کشور میزبان حضور داشتند.

دکتر هومن کاظمی در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اعلام کرد که بحث و تبادل نظر در خصوص آموزش و دوره های طب سوزنی، مهارت های بالینی و نحوه انجام درمان استاندارد، مراقبت های حین و پس از درمان، موارد استفاده یا عدم استفاده از طب سوزنی و عوارض احتمالی از نکات مورد بررسی شرکت کنندگان در این نشست سه روزه بوده است.

او همچنین اعلام کرد که در این نشست، پیشنهادهای مختلفی را در مورد استانداردهای درمان، تکنیک های علمی طب سوزنی و مهارتهای بالینی ارائه کرده که مورد توجه شرکت کنندگان قرار گرفته است.

ارائه گزارش های مختلف سازمان جهانی بهداشت در خصوص موفقیت های درمانی طب سوزنی، عوارض های ناخواسته، تعداد جلسات درمانی لازم برای بیماریهای مختلف از دیگر مواردی بود که به گفته «کاظمی» شرکت کنندگان در بحث های خود به آن پرداخته اند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران همچنین چاپ کتاب راهنمای بالینی طب سوزنی سازمان جهانی بهداشت و بحث و تبادل نظر در مورد پروتکل های درمانی مانند تعداد جلسات درمان و تکنیک هایی استاندارد را از دیگر اهداف این نشست عنوان کرد.

نشست بعدی این گروه قرار است سال آینده در سوئیس برگزار شود.