به گزارش پارس ، به نقل از خبرگزاری فارس شاید تجمع فعالان محیط زیست در سراسر دنیا علیه سیاستگذاری‌های اشتباه دستگاه‌های مسئول درباره محیط زیست، امری عادی باشد اما آنچه در 6 ماه گذشته در سازمان محیط زیست کشور ما اتفاق افتاده حاکی از شرایط ناگوار و تصمیمات غلط در این سازمان دولتی است چرا که طی 6 ماه اخیر این دومین بار است که کارکنان سازمان محیط زیست علیه ریاست این سازمان، تجمع اعتراضی برگزار می‌کنند.

رئیسی که 8 سال در دولت اصلاحات، سکاندار سازمان محیط زیست بود و در این دولت هم قریب 3 سال است که امور محیط زیست کشور را مدیریت می‌کند.

6 ماه پیش کارکنان سازمان محیط زیست در پی مشکلات معیشتی دست به تجمع زدند اما امروز نه تنها به دلیل حل نشدن آن مشکلات بلکه به خاطر صدور مجوزهای غیرقانونی در این سازمان، صدای اعتراضشان بلند شد.

یکی از کارمندان این سازمان می‌گوید: متاسفانه مجوزهای غیرقانونی در این سازمان داده می شود و ما دیگر نمی‌خواهیم مسئولان بیایند و پاسخ به ما بدهند. چرا که ابتکار رئیس سازمان دو هفته گذشته اتمام حجت کرد و گفت که کارشناسان معترض سازمان را ترک کنند.

در این تجمع کارکنان با در دست داشتن شعارهایی مانند «مطالبات ما را سیاسی نکنید، به داد کارکنان سازمان برسید، بودجه سازمان کجاست؟، چاپلوسی = ارتقا، ما می‌خواهیم از خط مرگ به خط فقر برسیم، سازمان محیط زیست سیاسی مساوی تخریب جنگل‌های شفارود و اگر بودجه سازمان تا آسمان باشد وضعیت محیط زیست همین است» اعتراض خود را نسبت به سوء مدیریت ابتکار و انجام اقدامات غیرقانونی در این سازمان اعلام کردند.

اعتراضاتی که هیچ مسئولی از این سازمان را مجاب به پاسخگویی در برابر تجمع‌کنندگان نکرد.

علاوه بر تجمع کارکنان سازمان محیط زیست امروز فعالان محیط زیست هم به دلیل بی اعتنایی رئیس سازمان محیط زیست به موضوع «ببر سیبری» که چندین سال است در قرنطینه به سر می‌برد دست به تجمع زدند.

پیگیری‌های مکرر و نامه های بی پاسخ فعالان حیات وحش برای رهایی ببر سیبری از قرنطینه ارم، سرانجام به حضور معترضان در برابر سازمان حفاظت محیط زیست انجامید.

تجمع کنندگان صبح امروز با در دست داشتن تصاویر ببر سیبری که 5 سال است به دلیل احتمال ابتلا به بیماری مشمشه در اتاقکی تاریک در حسرت نور آفتاب روزگار می‌گذراند در برابر سازمان حفاظت محیط زیست گرد هم آمدند تا از معصومه ابتکار به عنوان تنها متولی حیات وحش کشور خواستار راه حلی برای خروج این حیوان از قرنطینه شوند.

محمدرضا تابش، رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی ماه گذشته در واکنش به نامه سرگشاده فعالان حیات وحش مبنی بر درخواست رسیدگی به پرونده ببر سیبری، طی نامه ای با اشاره به سابقه چند ساله این پرونده از معصومه ابتکار خواسته بود پیش از آنکه حادثه سوئی رخ دهد راه حلی برای این مشکل ارائه کند. نامه ای که همچنان در انتظار پاسخ است.

برگزاری دو تجمع در یک روز در مقابل یک سازمان دولتی در حالی که یکی از گروه‌های تجمع‌کننده را خود کارکنان آن سازمان تشکیل می‌دهند اتفاق نادری است که این موضوع، نگرانی‌ها از اوضاع داخلی سازمان محیط زیست را برای دلسوزان محیط زیست بیشتر از پیش می‌کند.